Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Joseph Perrier-champagnerne

Ved du ikke hvilken en champagne der falder i din smag eller passer bedst til menuen? Så læs mere her eller tag en snak med vinmanden i din lokale Irma.

Joseph Perrier blanc de blancs

En elegant og kompleks vin med en frisk citrus smag, samt lette brød noter med en fin frisk afslutning. Velegnet til skaldyr og fisk, og sushi.

Druer: Chardonnay


Joseph Perrier demi-sec

En halvsød champagne med et flot vedvarende mousse og let blomstret. En rig frisk sødme, med fersken og abrikos og let brød præg. Velegnet til let søde desserter gerne med frugt, kransekagen til Nytår, eller prøv til mild blåskimmel ost.

Druer: Chardonnay,pinot noir, pinot meunier

Joseph Perrier brut

En fin og kompleks champagne, med noter af æble og pære med en god frisk frugt, som går igen i afslutningen. Velegnet til Skaldyr og lyst kød. Wine Spectator har bedømt denne til 92 point.

Druer: Chardonnay,pinot noir, pinot meunierJoseph Perrier brut rosé

Denne champagne har en flot pink farve, hvor rød og mørk frugt fornemmes. Den har en moden smag, med lidt brød, og en fin rød frugt. Velegnet til lyst kød.

Druer: Chardonnay, Pinot noir, Pinot Meunier

Joseph perrier Vintage 2004

En flot gylden farve og fint mousse. En pæn rig frugt, men både blomme, solbær og kirsebær fornemmes, med en let krydret tone, samt smøragtige toner i afslutningen. Velegnet til skaldyr som hummer, krabber, østers og lyst kød.

Druer: Chardonnay,pinot noir, pinot meunier

irmapigen

Andre har også læst...

Øl, Vin & Spiritus

Irmas vine

Læs mere her om de aktuelle vinbedømmelser af Irmas vine.

LÆSE MERE OM VORES VINE HER
Vin

Vild med vin?

Hvis du vil dele din interesse for god vin, så er Irmas lokale vinklubber måske noget for dig.

VINKLUB
Øl, Vin & Spiritus

Få inspiration og bliv klogere på boblende glæder her

Bobler behøver ingen anledning. Er der bobler i din hverdag? Er der et strejf af fest over din tirsdag? Hvis ikke, har du en stående invitation fra Irma.

Få inspiration og bliv klogere på boblende glæder her
Vindistrikter

Vin fra Frankrig

Frankrig er tillige det land, der i flere århundreder har sat standarden for, hvordan man skal lave kvalitetsvin. Mange teknikker blev udviklet i Frankrig, og mange ord og begreber i vinens verden er franske. Man taler om apéritif, appellation, château og grand cru.

DE FRANSKE VINE