Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Månedens øl

Hver måned finder du nye øl i Irma

Øl i spotlyset

Hver måned sætter vi fokus på de øl, som vi synes fortjener lidt plads i spotlyset. Så glæd dig til at finde nye, spændende øl i Irma. Hver måned er de enkelte øl kun til salg i begrænset antal, så det gælder om at slå til, mens tid er. 

 

Månedens øl i januar

Her i januar starter vi året blidt. Månedens øl er en velbrygget en af slagsen. Men til forskel, fra en gængs øl, er 'Mikkeller, drink'in in the Sun' en øl, med lav alkoholprocent. Øl, og vin, med en lav alkolholprocent bliver mere og mere efterspurgt. 

 

irmapigen

Månedens øl i december

Chimay Cing cents

I Belgien ligger et bryggeri, der bliver styret af belgiske munke fra det smukke Scourmont Kloster i Chimay. Bryggeriet blev grundlagt i 1862, og er blot et af de 11 bryggerier i verden, som producerer ægte trappist-øl.

Chimay Cing Cents er bryggeriets nyeste kreation, og den bliver også kaldet "white cap". Der er brugt mere humle, og selve øllen er mere tør, end de andre øl fra producenten. 

Duften er behagelig og har noter af humle, banan og karamel. Smagsnoterne minder om tørrede frugter, muskat og rosiner. Farven er flot lys ravfarvet, og øllen er velafbalanceret med sine komplekse smags- og duftindtryk. 

Meget mere end bare øl...

I Irma elsker vi vin, men nogle gange er et glas øl bare det helt rigtige. En velbrygget øl går godt i spænd med meget andet end den klassiske burger. Vælg lyse typer til fisk og stærke retter og måske en ale til grillbøffen. Langtidsstegt kød får en ekstra dejlig smag sammen med øl, både i gryden og på spisebordet. Nyd de gyldne dråber sammen med os.

 

irmapigen

Månedens øl i november

Raasted Coffee Stout

Til november måneds efterårsmørke har vi udvalgt en mørk og fyldig øl, nemlig Imperial Oatmeal Coffee Stout fra Raasted Bryghus.

Der er tale om en dobbeltmæsket stout, primært brygget på havre og hvede, hvilket giver en silkeblød fornemmelse og høj fylde. Ristet malt og et eksklusivt kaffeblend er med til at give smagen et twist af kaffe, men uden at det bliver dominerende, og står i vejen for den restsødme der er til stede.    

Snus ind, og fornem også her øllens sødme og kaffens aromaer.

Nyd øllen afkølet, og oplev dens fylde og karakter. For eksempel er den god som supplement til desserter, især hvis de er af den chokoladeholdige slags.  Måske kan øllen endda erstatte aftenkaffen? Smag dig frem!


1 flaske indeholder 50 cl og koster kr. 30,-

 

 

irmapigen

Månedens øl i oktober

Going to India IPA & Efterårs Ale fra Svaneke

Månedens øl i oktober er to varianter fra Svaneke Bryghus. Her brygges udelukkende økologisk øl, baseret på fem overordnede ingredienser: Vand, malt, humle, gær og tid. Øllet får lov til at udvikle sig i eget tempo, og følges af brygmesteren helt frem til han mener at det er lige der hvor det skal være.

Efterårs Ale

Her er tale om en potent Double Brown Ale med smæk på smagen. En rigtig efterårsøl. Øllet bliver først overgæret, og herefter undergæret, og ligger så på tank i 6-7 uger.  

Going to India IPA 

Den her IPA har sit ophav i de engelske originaler. Det er en lys og frugtig india pale ale, som ikke er særlig bitter. Øllets duft er præget af citrusfrugter, mens smagen er læskende, med en behagelig tør finish.

Flaskerne indeholder 50 cl og koster 22,50 - du får 2 for 35,-

irmapigen

Månedens øl i september

Ny serie fra Mikkeller - Year Round øl

Fire nye øl fra øldynastiet Mikkeller har set dagens lys, og som den eneste detailkæde har Irma dem i sortimentet - de er måndens øl i spetember!

I don't have red shrimp - Pilsner - 4.6%
En pilsner der er let at drikke, og som har en mild og frugtig smag. Øllen har en let bitter aroma med hints af blomster og en ren og tør eftersmag.

Stick a finger in the soil - Pale Ale - 4.6%
En forfriskende Pale Ale med smag af tropiske frugter og en mild smag af karamelmalt. Eftersmagen er både tør og en smule syrlig.

Hair in the mailbox - India Pale Ale - 6.3%
Den her lyse øl præsterer smagsnoter af både ananas, appelsin og fyrretræ. Eftersmagen er både tør og let syrlig.  

Wood will fall down - Passionfruit Berliner style weisse - 4.2%
Den lyse Berliner har smagsnoter af passionsfrugt og citron, er syrlig og har en let smag af malt.   

 

irmapigen

Månedens øl i august

Thisted Jack & Beer

Hvis du kender Sten øl fra Thisted Bryghus, så glæd dig til at blive ekstra forkælet med denne udgave, som er blevet tilsat ægte amerikansk Bourbon Whisky, og langtidslagret i tre måneder på egetræ og med endnu flere karamelliserede lavasten. Den raffinerede karamelsmag fra lavastenene sammen med taninerne og vanille smagen fra amerikanske Bourbon tønder giver helt nye dimensioner til denne klassiker.

 

Madagascar vanillastout

Glem bare dessertvinen.

Madagascar Vanilla Stout er uovertruffen til desserter, is, sorbet, søde kager, eller når du i øvrigt har en sød tand. Den er brygget med ægte burbon vanilje fra Madagasca

irmapigen

Bliv klog på special øl

Special øl

I Irma sætter vi stor pris på specialøl – gør du?

Bliv klogere på Irmas special øl
irmapigen

Bliv også klogere på andre drikke..

Spiritus

Sommerens fristende forfriskninger

Drinken til enhver lejlighed

Få inspiration og lær mere om sommerens drinks
Øl, Vin & Spiritus

Dow's portvin

Dow's portvin fra familiens kælder

Læs mere om portvin i Irma
Øl, Vin & Spiritus

Få inspiration og bliv klogere på boblende glæder her

Bobler behøver ingen anledning. Er der bobler i din hverdag? Er der et strejf af fest over din tirsdag? Hvis ikke, har du en stående invitation fra Irma.

Få inspiration og bliv klogere på boblende glæder her
Vin i Irma

Månedens vin

Se denne måneds vin-tilbud