Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Månedens vin

Hver måned sætter vi fokus på det bedste til dig

irmapigen

Juli 2018

Solais rosé

Så står der sommer på menuen. Solais har en flot pink farve og er med sit udtryk og smag et forførende og forfriskende glas rosé fra det varme Languedoc/Roussillon.  Den har en tør saftig og nærmest læskende smag, hvor både citrus, kvæde og lidt mint kan fornemmes.

Det er vinen som med velbehag kan nydes til fjerkræ, gris og kalv og gerne fra grill eller til havets frugter, fx grillet skaldyr på spyd, sommerens dejlige salater eller blot et glas på terrassen når lejligheden byder sig. 

Du kan i juli måned få 2 flasker til 119,- mens 1 flaske står til 89,50

 

irmapigen

Juni 2018

Alsace Riesling Collection Terroirs

Alsace Riesling Collection Terroirs er fremstillet af 100% Riesling. Den kommer fra de bedste marker i nærheden af vineriet, som er med til at give vinen sit eget udtryk. Det er en tør, frisk og elegant Riesling, som er aromatisk, hvor citrus og grønne æbler kan fornemmes samt en frisk smag, en afbalanceret syre og mineralske toner. Det er vinen til fisk, skaldyr, gedeost, fjerkræ, gris eller kalv.

I juni måned koster to flasker 129,-

En flaske koster 99,50,-

irmapigen

Maj 2018

Primitivo di Manduria, Carlo Scala

Denne Primitivo di Manduria fra Puglia i det sydlige Italien er fremstillet af Primitivo druer.

Vinen har en kompleks og intens duft af moden rød frugt, blommer og brombær. Den er kraftig og moden i smagen med moden frugt. Den har en flot fin frugtsødme og bløde undertoner. Eftersmagen er lang med et let sødligt strejf.

Det er vinen til krydrede pastaretter, rødt kød, modne, faste oste, eller and og flæskesteg.

Du kan i maj måned få 2 flasker til 139,- mens 1 flaske står til 119,-

irmapigen

April 2018

Yoga - økologisk vin

Yoga er økologisk vin fremstillet på druerne Syrah, Nero d’Avola og Cabernet Sauvignon.

Syrah og Cabernet har lagret hver for sig i 5-6 mdr. på forskellige fade, mens nero d’avola har lagret på ståltanke for at bevare friskheden og frugten. Herefter blandes de enkelte komponenter og det samlede resultat bliver bedre end de enkelte dele.

Vinen har en forførende duft af mørke bær, krydderier, samt en svag ristet karakter. Det er en smagfuld og kompleks vin, som har en rig smag af mørke bær, bløde tanniner samt en lang eftersmag. Det er vinen til pasta retter, vildt, eller rødt kød og gerne fra grillen. 

Hele april måned kan du købe to flasker til kun 109,-. En flaske alene koster 99,-