Ingen sol og sommer uden Aperol Spritz
Når temperaturen stiger, og solen titter frem, rykker vi danskere ud. Vi vil ud under åben himmel, og fylde de tomme stole på terrasser og fortovscafeer. Og mens vi hygger og snakken går, skyller vi gerne konversationen ned med et fyldt glas.
De seneste par år er Aperol Spritz blevet populær som aldrig før. Og vi forstår godt, hvorfor den italienske cocktail er så forførende. For med sin bitre, og dog friske og lidt søde, smag, og sin nemme fremgangsmåde, er der ikke et øje tørt, når en Aperol Spritz bliver skabt.
5 cl tør mousserende vin
5 cl Aperol
1 dash danskvand
Kom alle ingredienserne i et vinglas med is, og pynt med en skive appelsin.
Ingen Aperol Spritz uden en god prosecco!
Divici Prosecco er fremstillet på økologiske glera og chardonnay druer fra Veneto området. Farven er lys strågul. Duften frisk og frugtig med toner af ferskner, grønne æbler og et let citrus pift. Smagen er floral med toner af roser og akaciehonning med en let krydret afslutning. Lang lækker eftersmag. Perfekt til en Aperol Spritz men kan også nydes afkølet til sushi, fiske- og skaldyrsretter, hors-d'oevres eller som aperitif.