Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Økologisk rødvin

I Irma kan du få skønne rødvine som er økologiske

Novas rødvin

Novas rødvinen er i 2014 rost  af Berlingske Tidendes vinanmelder Søren Frank og anbefalet som et godt Irma-køb på grund af rødvinens gode intensitet og som god repræsentant for Chile.

Hvad er biodynamisk vin?

Emiliana Novas – biodynamisk rødvin

Chile er perfekt til vindyrkning, og druerne har de bedste vilkår i landet med gunstige temperaturer og det tørre klima. Køb Emiliana Novas lækre rødvin fra Chile, som er dyrket biodynamisk og økologisk. Rødvinen er mere end blot god samvittighed over for det omgivende samfund og natur.
Rødvinen er fremstillet af druerne Carmenere og Cabernet Sauvignon. Carmenere-druen er især kendt for sin flotte dybrøde farve og er en ud af de 6 originale druer fra Bordeaux-området. Carmenere er i dag bedst kendt i chilenske vine, og dyrkes i stor stil på de chilenske vinmarker. Cabernet Sauvignon er en mere klassisk drue og i Novas rødvin giver den fylde og har et højt indhold tannin.

irmapigen

Irma og økologien

Mærkesager

Hvad er økologi?

Økologi er din sikkerhed for gode råvarer, ingen sprøjtemidler og dyrevelfærd. Du kan få masser af økologi i Irma, hvor vi har mange spændende økologiske varer.

Læs mere om hvad økologi er her
Mærkesager

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Mærkesager

Irmas øko hverdag

I Irma vil vi gerne have endnu mere af den gode økologi ind i hverdagen. Derfor har vi udviklet Irma øko hverdag - en helt ny serie af økologiske dagligvarer til faste lave priser.

Læs mere om Irmas øko hverdag
Mærkesager

Mærkninger

Læs om de forskellige mærker, som du kan finde i din Irma.

MÆRKNINGER