Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

AFHOLDT: 13. november: Claus Meyer og ”Verdenskøkkenet”

Meyers og Irma har sat mangfoldighed på menuen

Claus Meyer og ”Verdenskøkkenet”

Meyers og Irma har sat mangfoldighed på menuen. En ny serie retter fra verdenskøkkenet hylder mennesker med dybe rødder og stolte traditioner. Serien af retter sælges i Irma, og for hver solgt ret giver Meyers og Irma i fællesskab 2 kr. til Verdenskøkkeninitiativet, som fejrer mangfoldigheden i Danmark ved at støtte projekter, der – med mad som middel - fremmer samtaler og samvær på tværs af kulturer.

”Efter 15 år med blikket rettet mod det nordiske har Meyers ønsket at sætte fokus på en række af verdens underkendte køkkener. En madkultur er større end en samling opskrifter, så vi kan selvfølgelig kun løse opgaven ordentligt ved at samarbejde med mennesker, for hvem maden og kulturen omkring den er hjerteblod, barndomsminder og stolthed”, sagde Claus Meyer i forbindelse med lanceringen.

 

Læs mere om Verdenskøkkeninitiativet her

Deltag i arrangementet

I anledning af samarbejdet om Verdenskøkkenet har Meyers og Irma arrangeret en aften, hvor Claus Meyer fortæller om sin inspiration til projektet og om sine oplevelser i blandt andet Marokko, Bolivia og New York.

En af de nye verdenskøkkenretter vil blive demonstreret med live cooking ved Mikkel Shafi, som er kendt fra den danske gastronomiscene, hvorefter der vil være mulighed for at smage flere af verdenskøkkenretterne samt vin fra Irma.

Der vil efter foredraget blive lejlighed til at stille spørgsmål og få signeret kogebøger af Claus Meyer.

Arrangementet afholdes på Dampfærgevej 10, 2100 København Ø

 

Tilmelding

Billetter koster 149 kr. og inkluderer foredrag med Claus Meyer, mad og vin samt goodie-bags til alle.

Køb billet her