Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hvad kan du selv gøre for at mindske madens CO2-aftryk?

Kom til arrangement d. 17. september i CPH Food Space i Kødbyen fra 17:30 til 21:00

Hvad kan du selv gøre for at mindske madens CO2-aftryk?

Hvordan påvirker fødevareproduktion og kostvaner klimaet? Og hvordan kan du selv skubbe dine madvaner i en mere klimavenlig retning?

Det sætter aftenen fokus på. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du putter på tallerkenen. Ud over at få ny viden og konkrete klimatips
kan du møde Hanegal og BANANA, som fortæller om deres skridt mod et mindre CO2-aftryk.

I løbet af aftenen kan du også smage Irmas nye klimavenlige retter fra Hanegal og is fra BANANA, der er lavet af spildbananer fra Irma.

Journalist Rie Helmer er aftenens vært og sikrer en aktiv debat, netværk og vidensudveksling.

Aftenens oplægsholdere

Thomas Roland

 

Thomas Roland, CSR-chef hos Coop:

Thomas fortæller om sammenhængen mellem fødevareproduktion og klimapåvirkning, som er kompliceret og overraskende.

Vores kostvaner og madspild betyder nemlig langt mere for aftrykket end f.eks. transport.

Det store spørgsmål er, hvordan vi laver en fødevareproduktion der skåner klimaet mest muligt?

Hannibal Hoff

 

Hannibal Hoff, Videnskonsulent hos Madkulturen:

Hvorfor er det så svært for os at ændre vores vaner?

Det fortæller Hannibal om ud fra indsigter fra befolkningsundersøgelser om danskernes madvaner, og de barrierer vi har, for at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.

Vi slutter af med Madkulturens ’Madglade Klimatips’.

 

Praktisk information

Praktisk info omkring arrangementet

Arrangementet foregår i CPH Food Space i Kødbyen fra 17:30 - 21:00.

Arrangementerne afholdes naturligvis efter de aktuelle Corona retningslinjer.

Pris 150 kr. pr. person + (gebyr på 7,75 kr)
Prisen er inkl. foredrag, debat, klimavenlig mad og et glas vin.

Adressen er:
CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København V

Køb billetten her

Madland

Irma er partner på Madland

Madland er en madpolitisk gentænksfestival, der samler de jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og borgere, der vil benytte genstarten til at gentænke madsystemerne i Danmark.

Madland favner de gode folk bag maddanmark og giver deres idéer, koncepter, erhverv og events plads i festivalprogrammet med formålet om at engagere dig og os andre i, at vi alle har en vigtig rolle i et bæredygtigt madsystem.

Madland foregår fra den 26. august - 25. september 2020. Festivalens aktiviteter og begivenheder vil foregå over hele København og omegn.

Se programmet her, hvor Irmas venner arrangementerne også er med.