Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

AFHOLDT 7. februar: Lær at bage med vildgær

Lær at bage med vildgær m/Jalm&B

Jalm&B’s madmissionærer viser og fortæller om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering.

Få hænderne i dejen og lær fra de bedste at bage det ultimative surbrødsdej, hævet udelukkende på vildgær. Til workshoppen demonstrerer og fortæller madmissionærerne Alexandra og Marko fra det københavnske, økologiske bageri, Jalm&B, om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering - og om hvordan du får den helt rigtige krumme og sprøde skorpe. Du får din egen dej med hjem, som du kan sætte friskbagt på morgenbordet næste dag.

Du skal selv medbringe røreskål (min. 2 liter) og røreske. Vi sørger for forklæde (må beholdes) såvel som surdejen og de gode økologiske råvarer.

Vi starter workshoppen kl. 19.00 - kom gerne senest 18.45 - og slutter ca. kl. 21.00.

Arrangementet afholdes i CPH FOOD SPACE, Slagtehusgade 11, 1715 København.

Billetter koster 75 kr. + gebyr og købes her