Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

AFHOLDT: 20. november: Planteslagterne og Kødbyens IS

Irmas venner præsenterer: Planteslagterne og Kødbyens IS. Mød to lokale iværksættere og hør om deres passion for at skabe nye bæredygtige rene produkter.

Mød Planteslagteren og Kødbyens IS - to lokale iværksættere i Irma.

I Irma har vi længe har fokus på at give plads til de nye - de nye lokale iværksættere med bæredygtige produkter. To af disse - nemlig Planteslagterne og Kødbyens IS - har nu fast deres produkter i Irma. Det er vi stolte af og håber du allerede er stødt på dem i din lokale butik.

Vi har sat dem begge i stævne den 20. november i CPH Food Space til en snak omkring hvordan det er at være iværksætter, hvad deres mission er - og selvfølgelig skal vi også smage på herlighederne.

Planteslagterne

Planteslagterne laver ærlige økologiske kødalternativer, uden soya og e-numre, så man nemt kan skifte kødet ud i sine retter, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Belugabollerne går godt i en sandwich eller pastaret, Rødbedebøffen er god i en burger, eller som tilbehør til sovs og kartofler og Dild-dellen er et lækkert alternativ til en fiskedelle med remoulade.

 

 

Kødbyens IS

Kom og hør om det kolde & søde univers samt hvorfor det er sjovt at have en arbejdsuge på 70 timer. Hver eneste is er lavet med kærlighed, hvilket kommer til udtryk både i smagen og æstetikken, hvor hver detalje er nøje overvejet.

Det hele bliver lavet ved håndkraft, så isen har et mindre luftindhold; man får altså mere is for pengene og færre tilsætningsstoffer.

 

 

Program for aftenen

18.00
Dørene åbner – nyd et glas vin og lidt snacks.

18.30
Irmas venner byder velkommen. Herefter deles gæsterne i to hold. Det ene hold går til Kødbyens IS for et foredrag, rundvisning og smagsprøver i deres lokaler i Kødbyen, som ligger 3 minutters gang med CPH Food Space. Det andet hold bliver i CPH Food Space til foredrag og smagsprøver ved Planteslageren. Holdene bytter plads efter ca. 45 minutter, så alle hører begge foredrag.

20.30
Alle mødes til afslutning og goodiebag i CPH Food Space.

21.00
Tak for i aften.

Arrangementet er eksklusivt for Irmas venner og prisen er 50 kr. pr. person + gebyr. Inkl. i prisen er foredrag, besøg hos Kødbyens IS, smagsprøver og en Irmakogebog (værdi 199 kr.)

Tilmeld dig her