Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Smider du også 42 kilo mad ud om året?

Kom til arrangement d. 31. august i CPH Food Space i Kødbyen fra 17:30 til 21:00

Smider du også 42 kilo mad ud om året?

Madspild er aktuelt som aldrig før, og vi tager emnet under kærlig behandling med viden, erfaringer, gode råd og smagsprøver. Vi kan alle gøre en stor forskel, for analyser viser, at vi hver især i gennemsnit smider 42 kilo mad ud om året.

Få inspiration og konkrete redskaber til at mindske madspild i din hverdag og nyd et dejligt måltid fra Minimer, lavet af råvarer der ellers ville være endt som madspild.

BANANA står for desserten, som er is lavet af Irmas spildbananer.

Journalist Rie Helmer er aftenens vært og sikrer en aktiv debat, netværk og vidensudveksling.

Aftenens oplægsholdere

Stine Rendal Kristoffersen Knudsen

Stine Rendal Kristoffersen Knudsen, Specialkonsulent hos Københavns Kommune:

Gør din hverdag nemmere og ikke sværere, når du skal mindske madsplid i dit eget køkken.

Stine synliggør de vaner i køkkenet, som har
det med at ende i madspild. Du får redskaber med dig hjem til en mere klimavenlig livsstil.

Olivier Geppel

Olivier Geppel, Stifter af Minimer:

Med Minimer forener Olivier velsmag med bæredygtige principper som mindre madspild, mere økologi og bedre dyrevelfærd.

Olivier eksemplificerer, hvad madspild betyder og demonstrerer konkret, hvordan forskellige råvarer kan bruges i forhold til at minimere madspild.

 

 

Praktisk information

Praktisk info omkring arrangementet

Arrangementet foregår i CPH Food Space i Kødbyen fra 17:30 - 21:00.

Arrangementerne afholdes naturligvis efter de aktuelle Corona retningslinjer.

Pris 150 kr. pr. person + (gebyr på 7,75 kr)
Prisen er inkl. foredrag, debat, klimavenlig mad og et glas vin.

Adressen er:
CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København V

Køb billetten her

Madland

Irma er partner på Madland

Madland er en madpolitisk gentænksfestival, der samler de jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og borgere, der vil benytte genstarten til at gentænke madsystemerne i Danmark.

Madland favner de gode folk bag maddanmark og giver deres idéer, koncepter, erhverv og events plads i festivalprogrammet med formålet om at engagere dig og os andre i, at vi alle har en vigtig rolle i et bæredygtigt madsystem.

Madland foregår fra den 26. august - 25. september 2020. Festivalens aktiviteter og begivenheder vil foregå over hele København og omegn.

Se programmet her, hvor Irmas venner arrangementerne også er med.