Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

AFHOLDT - 7. og 13. februar - Bagekursus hos Il Fornaio

Bagekursus hos Il Fornaio

UPDATE: Arrangementerne er udsolgt
Du er velkomne til at skrive en mail til Il Fornaio med teksten ”interesseret i fremtidig bagekursus” i emnefeltet, hvis du er interesserede i at deltage i et bagekursus, når de har fået planlagt flere kurser i deres bageri på Amager, eller hvis du er interesserede i at deltage i et af deres bagekurser på Irmamessen i Forum til april.

 

Du inviteres hermed til bagekursus i Il Fornaios stenovns-bageri på amager.

Il Fornaio sætter en stor glæde i at dele sin viden og det kompromisløse italienske bagværk

Du inviteres indenfor til en workshop, hvor du får fingrene i dejen og bager dine egne surdejsbrød. Du lærer om italiensk mel, surdej og fermentering af il fornaios bagere.

Det er underholdende, lærerigt og så smager slutresultatet for det meste fantastisk godt. Du får brødet med hjem – og et par af vores bedste produkter, som passer godt sammen med dit nybagte brød.

Der afholdes to bageworkshops med tilmelding efter først-til-mølle princippet.

 

Det praktiske:

Program:

Melkvalitet, deje, bage-teknikker og smag. Hvordan bruges melet bedst?

Surdej og hvordan den holdes i live hjemme.

Håndtering af dejen, bagning af brød – focaccia og pizza.

Historien om Il Fornaio og deres produkter inkl. smagstest.


Dato:      
7. februar kl. 17 – 19: Bageworkshop og antipasti

13. februar kl. 10 – 12: Bageworkshop og en tur rundt i bageriet

Sted: Kirstinehøj 46, Kastrup.


Antal deltagere:
 Max 20 pr. workshop. Tilmelding efter først-mølle-princippet.


Pris:
 50 kr. som betales efter tilmelding. Arrangementet er blevet til med støtte fra Irmas medlemsinnovationspulje.


Tilmelding:
på mailtilmelding@ilfornaio.dk