Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

23. og 30. november - Plantebaseret og klimavenlig mad

Bliv smagsdommer for en eftermiddag – Smagninger af plantebaseret og klimavenlig mad

Mød klimabevægelsen og fødevareiværksætterne fra Fairdig, bliv inspireret til en klimavenlig livsstil og vær med i Fairdigs smagspanel, når du smager og vurderer nyudviklede, klimavenlige opskrifter på plantebaserede, økologiske måltider. Fairdig tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for vores jord og de, der bor på den.

Hvis du også brænder for bæredygtighed, klimavenlige initiativer og god mad, så tag dine venner med til oplæg og smagninger af klimavenlige opskrifter, og giv dit besyv med, når vi snakker om, hvorfor det kan være så svært at ændre madvaner, hvad der skal til, for at vi vælger mere klimavenligt, hvad god plantebaseret mad er, hvad den skal smage af, og hvordan den skal sammensættes. Du bliver smagsdommer for en stund, når du (anonymt) vurderer de klimavenlige opskrifter.

Tilmeld dig til oplæg og debat kl. 16.30 eller 17.30, og deltag inden eller efter oplæg som smagsdommer (smagningerne kører løbende). Når du har deltaget, modtager du en smagsprøve på god og bæredygtig mad til at tage med hjem og varme op på en travl dag.


Det praktiske

Program:                                     
16:00 – 20:00
Smagninger og vurderinger af klimavenlige opskrifter på måltider
(løbende – én smagning varer 15-30 minutter)

16:30 – 16:50
Oplæg og debat om klimavenlige forbrugsmønstre v. Jesper Dalgaard Pøhler fra Fairdig

17:30 - 17:50
Oplæg og debat om klimavenlige forbrugsmønstre v. Jesper Dalgaard Pøhler fra Fairdig
(tilmelding til ét oplæg – og deltag fx i smagningerne efter oplæget)

Dato:
Torsdag den 23. november 2017 i Irma Finsensvej
Torsdag den 30. November 2017 i Irma Nørrebros Runddel

Tidsrum: Kl. 16:00-20:00

Sted: Irma Finsensvej og Irma Nørrebros Runddel

Antal deltagere: Max 20 personer pr. oplæg. Tilmelding efter først-mølle-princippet.
Ingen tilmelding til smagninger – du dukker bare op.

Pris: Gratis. Arrangementet er blevet til med støtte fra Irmas medlemsinnovationspulje.

Tilmelding: På mailadresse nadia@fairdig.dk senest den 22. november for deltagelse i Irma Finsensvej og den 29. november for deltagelse i Irma Nørrebros Runddel. Angiv hvillket klokkeslæt (16:30 eller 17:30.) du ønsker at deltage i oplæget.