Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brød og kager - Læs mere om vores brødafdeling

På Irmas brødhylde finder du lækre brød og kager bagt på de bedste ingredienser og opskrifter.

Brød

Nybagt økologi fra Reinh. van Hauen – hver dag

Nybagt økologi - hver dag fra bageren

Læs alt om Reinh. van Hauen her
Brød

Økologisk brød - Alt fra madbrød til rugbrød - Se mere her

Alt, hvad du finder af økologisk brød og økologiske kager i Irma, er nøje udvalgt helt ned til den mindste råvare.

VORES BRØD

Brød og kager i Irma

I Irmas brødafdeling finder du brød og kager bagt på de bedste ingredienser og opskrifter. Når vi udvælger brød og kager, er det vigtigt for os at se efter de gode råvarer, de lange bagetraditioner og det gamle håndværk. 

Vi udvælger nøje vores varer, så de laver op til de høje kvalitetsstandarder, vi sætter i Irma. 

På Irmas brødhylder finder du brød og kager, der er bagte på stolte nordiske traditioner, italienske brød med sprød skorpe bagt med durummel, klassiske franske baguettes og mange brød og kager af høj kvalitet. Reinh van Haun leverer friskbagt brød og kager på bestilling, hvilket betyder at du er sikret helt frisk brød og kage i din næste bestilling. 

Rainh van Haun er kendt for høj kvalitet og for altid at holde fast på de gode traditioner og kompromisløse valg af de bedste råvarer. Reinh van Hauen har mere end 130 år erfaring i bagerhåndværket - en erfaring du kan smage. 

Vi er også stolte af at føre det populære, rustikke og økologiske brød fra Il Fornaio, som kommer fra Danmarks første og eneste 100 % italienske stenovnsbageri. Og vi har gjort det nemt at få hjemmebagt brød. Il Fornaios brød er nemlig beregnet til at blive bagt færdigt hjemme i din ovn, så du får både duften og smagen af nybagt brød. 

På vores brødhylder finder du også lagkagebunde, tarteletter, knækbrød, rugbrød, burgerboller og kiks. Vi har et stort udvalg - også af glutenfri bagværk. Fælles for alle varerne er, at vi omhyggeligt har udvalgt hver og en ud fra vores ønske om kvalitet, madglæde og passion for de gode råvarer.

Mangler du noget til den søde tand og desserten? I Irma har vi færdiglavede kager i høj kvalitet, de kendte frosne frugt- og bærtærter af eget mærke, forskellige cookies og traditionelle småkager. Vi søger altid gode leverandører, som fx den stolte skotske mesterbager Maclean, der bager lækre cookies efter traditionsrige opskrifter og nøje udvalgte ingredienser eller Urtekram, der bl.a. leverer økologiske vafler

irmapigen

Der er næppe noget mere skønt end duften af nybagt brød

Opskrift

Fire brød med hasselnødder og hvedekerner

Opskrift

Foccacia med macadamianødder og hjemmebagte tomater