Komplekst økologisk surdejsbrød med syrlig, rustik smag, saftig krumme og mørk sprød skorpe
Ude på Amager ligger et bageri, som ikke ligner alle de andre. Går du igennem dørene, er det som at træde ind i sydens sol. Bagernes kommandoer bliver serveret på Italiensk, ovnene buldrer der ud af og spreder varme, alt i mens et mylder af mennesker griner og snakker på en herlig blanding af over 12 forskellige sprog, mens de håndælter alt brød, som Il Fornaio laver.
Il Fornaios sortiment er stort! Men alle brød har det til fælles, at de er økologiske, bagt på surdej og igennem bageprocessen har været igennem fysiske hænder hos passioneret bagere.
Du finder et nyt brød på hylderne i Irma. Rustica fra Il Fornaio er håndlavet og bagt på surdej. Brødet er meget alsidigt grundet dets syrlighed.
Prøv blandt andet Rustica med ost til morgenbordet, som sprødt modspil til cremede supper eller som en elegant smagsbidrager i en sandwich.