Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Jalm&B

Økologi og passion i sublim klasse

Det handler om at gøre sig umage

Jalm&B gør sig i den grad umage, når de bager. Det foregår lokalt i København, og med et udvalg af forskellige håndlavede brød og kager, er der noget at komme efter for alle brødelskere. Jalm&B samarbejder med nogle af branchens skrappeste økologer og producenter af kvalitetsfødevarer som for eksempel Skærtoft Mølle, Søris og Herslev Bryggeri. Viden, forståelse for råvarerne og tålmodighed er dog de ingredienser, der er Jalm&Bs helt store fortrin.

irmapigen

Find disse fire varer fra Jalm&B i din lokale Irma

Din burger fortjener den bedste bolle i byen

Med en økologisk brioche burgerbolle, bliver din burger bare bedre! Så er det sagt!
Jalm&B bager bløde og smagfulde boller, hvor det kan smages at der ikke er blevet gået på kompromis med hverken håndværket, ingredienserne eller processen. Gult økosmør fra køer på græs, æg fra fritgående høns og ikke mindst forståelse for bagerhåndværket er nogle af ingredienserne i bollen.

Hvis du er vild med godt brød, så fortjener netop din burger også den bedste bolle i byen. Find bollen i Irma, og fyld den med lige præcis det du synes der hører sig til i en saftig burger. Velbekomme!  

Surdejsbollerne Artisan er svaret på dine brødbønner

Artisan er navnet på et af de andre gode brødprodukter fra Jalm&B.

Artisan betyder håndværk på fransk og engelsk, og er derfor et meget sigende og velvalgt navn til de økologiske surdejsboller.

Både Artiasanbrød og -boller bages med surdej som primær motor for dets hævning og smag, og kræver derfor både viden og tid, når der skal opnås et godt resultat. Hver gang. Og netop det har Jalm&B. Og sammen med økologisk mel, ælteteknikker og bagning ved en høj temperatur opnås den sprøde skorpe, de karakteristiske huller i den seje krumme og den syrlige smag, som enhver brødnørd kun kan klappe i hænderne over.

Når du vælger en Artisan bolle, får du ekstra meget skorpe og sprødhed, da den jo er indkapslet af netop det. Bagning ved høj varme, giver skorpen smag og karakter, så din morgenbolle med ost ikke bare mætter med også tilføjer vaske ægte madglæde til din dag. 

Spis lige brød til. Og gerne et surdejsbrød.

Artiasanbrødet bages, ligesom bollerne, med surdej som primær motor for dets hævning og smag. Og når håndværket er i orden, og smagen ligeså, så kan brødet nærmest spises lige som det er.

Skær en skive og smør med økologisk smør, for at lade brødets syrlige smag træde helt frem, eller brug brødet som tilbehør til en god suppe, salat eller til grillmenuen ved havebordet. 

Artisan er et solidt bud på det gode hverdagsbrød som alle med hang til godt bagværk vil nyde at sætte tænderne i.