Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bimi

"Bimi" up, Scooty

Kender du bimi?

Er du også vild med nye smagsoplevelser? Det er vi! Så det var med stor glæde, at vi sidste tog i mod bimi på vores grøntsagshylder. 

 

Hvad er bimi?

Bimi, eller aspargesbroccoli, er en krydsning mellem broccoli og kinakål.

Den har en mild smag, som minder mest om asparges deraf navnet aspargesbroccoli. Det hele på grøntsagen kan spises. Både den sprøde stængel og hovedet.

Prøv bimi let dampet eller stegt på panden eller grillen. Pres gerne lidt citronsaft udover og drys med lidt salt, så er de klar til servering.

irmapigen

Brug Bimi, som du vil bruge broccoli

Opskrift

Omelet med broccoli og ost

Opskrift

Bagte kartofler med kylling og basilikumæbledressing

Opskrift

Bagt torsk med muslingesuppe og saltet agurk

Opskrift

Broccolisuppe med rejer