Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

1-2-3 fermentering

Alle taler om fermentering. Vi kommer godt i gang med en opskrift på surkål men hvidløg og chili samt en skøn ingefærøl

Ferment …?

Har du hørt om fermentering, men synes det var lidt pinligt at spørge om, hvad det er?

Det er meget simpelt. Fermentering betyder simpelthen gæring, og det er en helt naturlig proces, der har været brugt i årtusinder til at forarbejde og bevare fødevarer.

Yoghurt, kaffe, te, vin, ost og mange pølser er fermenterede, uden at vi tænker over det. Den nye bølge af fermentering handler meget om mækesyregærede grøntsager, men heller ikke dét er nogen stor nyhed. Fermenteret kål har været brugt i generationer herhjemme.

Opskrift

Surkål med hvidløg og chili

Opskrift

Ingefærøl