Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frankly Juice

Ærlig juice - intet andet

Velsmagende vitaminbomber

Frankly Juice er lig med økologiske, koldpressede, ubehandlede og friske råvarer. Lige ned i dit glas. Og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig at købe et bredt sortiment af Frankly Juices produkter sprængfyldt med smag og vitaminer. Du kan finde både shots, juice og waters i din lokale irma.

Vores sortiment

Shots sortimentet består af 3 forskellige, en klassisk ingefær, en avanceret både med ingefær, gurkemeje og chili samt den sporty med ingefær/rødbede. De findes i både 60 og 500 ml størrelser og er perfekt som det daglige boost.

Juice sortimentet består også af 3 varianter i 250 ml flasker. En grøn presset af agurk, spinat, hvedegræs, æble, citron og ingefær. En orange presset af gulerod, æble, citron, gurkemeje, rød peberfrugt og ingefær, samt en lilla/rød presset af rødbede, æble, ingefær, citron.

Water sortimentet består af 3 friske naturlige læskedrikke, som alle er dansk postevand der er tappet og filtreret og blandet med henholdsvis citron, lime/mynte og grape/citron. 

Helt ærlig juice

Som navnet antyder, så er Frankly Juice helt ærligt bare juice, helt uden tilsætningsstoffer eller unødig forarbejdning af råvarerne.

Årstiderne leverer økologisk frugt og grønt til Frankly Juice, hvor de sæsonbestemte ingredienser koldpresses. Det betyder at mest mulig naturlig smag og næring bevares i produkterne, som ikke pasteuriseres eller tilsættes nogen form for konservering. Det er da lige til.

Frankly Shots fås i 60 og 500 ml.

Frankly Juice fås i 250 ml.

Frankly Water fås i 250 ml. 

irmapigen

Dyk selv ned i det grønne univers

Opskrift

Grøntsagsmojito

Opskrift

Grøn Smoothie

Opskrift

Juice med grønkål og æble

Opskrift

Smoothie med rabarber og avocado