Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Smag forskellen blåbær

Det blå guld

Det lille bær med de mange muligheder

Det lille blåbær er en populær fætter - og det forstår vi godt! Sjældent har vi mødt et bær, som er så medgørlig. Du kan spise bæret som det er, som en sund snack - eller tage det i køkkenet. Og her sætter kun fantasien grænser! 

Som ingrediens i en sund greenbowl, som topping på yoghurt og skyr eller som del af en god salat er ofte populære forslag. Og så må vi ikke glemme kagerne og desserterne! Dem har vi fundet fire gode opskrifter på længere nede.

Smag forskellen blåbær

Smag forskellen blåbær er vores garanti for en god kvalitet! Når du går på opdagelse i denne bakke, sætter du tænderne i blåbær af høj kvalitet. De er plukket i Spanien og Marokko, og er store, sprøde og saftige - og har samtidig den helt rette balance mellem sødme og syre. 

irmapigen

Vi kombinerer det søde med det blå

Opskrift

Pandekage med mælkechokolade og blåbær

Opskrift

Cheesecake med blåbær