Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

'Smag forskellen' blåbær

Det blå guld

Det lille bær med de mange muligheder

Det lille blåbær er en populær fætter - og det forstår vi godt! Sjældent har vi mødt et bær, som er så medgørlig. Du kan spise bærret som det er, som en sund snack - eller tage det i køkkenet. Og her sætter kun fantasien grænser.

Blåbær er fx lækre i en sund greenbowl, som topping på yoghurt og skyr eller som ingrediens i en god salat. Og så må vi ikke glemme kagerne og desserterne. Dem har vi fundet fire gode opskrifter på længere nede på siden.

'Smag forskellen' blåbær

'Smag forskellen' blåbær er vores garanti for en god kvalitet. Når du går på opdagelse i denne bakke, sætter du tænderne i blåbær af høj kvalitet.

De er plukket i Spanien, Sydafrika, Argentina eller Marokko - er store, sprøde og saftige og har samtidig den helt rette balance mellem sødme og syre. 

irmapigen

Vi kombinerer det blå med det søde

Opskrift

Pandekage med mælkechokolade og blåbær

Opskrift

Cheesecake med blåbær

Opskrift

Mazarintærte med blåbær og mørk chokolade

Opskrift

Lun blåbærtærte med honningcreme