Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hudpleje

I Irma har vi et bredt udvalg af bæredygtige og økologiske produkter

Hudpleje

Irmas Tusindfryd

Irmas svanemærkede serie indenfor produkter til husholdning og personlig pleje. Tusindfryd er en af de bredeste Svanemærkede serier på markedet.

HUSHOLDNING
Hudpleje

Irmas økologiske hudplejeserie

Nyhed! Økologisk hudplejeserie i Irma.

Læs mere om serien her

Tusindfryd - og meget mere i Irma

I Irma kan du naturligvis købe alle de ting, du bruger i din daglige plejerutine. Vi har alle dine favoritter af Tusindfryd-varer, men også et stort udvalg af de kendte og populære mærker inden for tandpleje, kropspleje og hygiejne. 

På hylderne over personlig pleje finder du altid gode tilbud på vaskepulver, tandpasta, sæbe, shampoo cremer. 

Tusindfryd er Irmas eget mærke og tilbyder alt til husholdning og personlig pleje. Tusindfryd passer på miljøet og er svanemærket. Når du køber Tusindfryd, er du sikker på at undgå optisk hvidt, hormonforstyrrende stoffer og parabener. 

Vi er meget stolte af vores udbud af babyplejeprodukter, som alle det til fælles, at de passer godt på vores børn og deres omgivelser. Til din baby kan du købe Änglamark-serien, som lever op til alle Irmas krav om kvalitet og bæredygtighed. Änglemark er din garanti for produkter uden overflødig kemi og skadelige stoffer. Det er samtidigt varer, der er økologiske, og som lever op til de krav, der er af både Svanemærker og Astma- og allergiforbundet.