Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma Krydderiet

Det er ren madglæde der driver os, når vi udgiver Irma Krydderiet med masser af opskrifter og inspiration.

Irma Krydderiet - marts 2023

I 20 år har vores elskede magasin Krydderiet inspireret til velsmagende måltider med fokus på grønne, økologiske og innovative råvarer og produkter. Nu er det blevet tid til den sidste udgave. Hent det i din lokale Irma eller læs det online her. 

Læs Krydderiet her

 

 

 

 

 

 

Irma Krydderiet - januar 2023

Grønt begyndt er halvt fuldendt. Men når det kommer til de gode, grønne vaner, kan det være svært at komme i gang. Det vil vi i Irma gerne hjælpe dig med - og derfor er årets første udgave af Krydderiet fyldt med inspiration og opskrifter til en grønnere hverdag. Du finder også historien om Frankly Juice, der presser økologisk, koldpresset juice til Irmas kølediske, og få inspiration til lækre drinks helt uden alkohol. Mød også Marie Jørgensen, der har tegnet Mødrehjælpens nye kunstplakat, og læs om stribevis af velsmagende nyheder på Irmas hylder. God læselyst og godt nytår! 

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - november 2022

Nogle ting skal man bare ikke pille ved - og hos Irma er julen én af de ting! Derfor finder du ikke nogen overraskelser i det nye Krydderiet - bare masser af inspiration og opskrifter ti de allermest velsmagende juletraditioner. Vores gode ven, dessertkokken Morten Heiberg, har lavet opskrifter på lækre julesmåkager, og du finder også en nem og overskuelig guide til julemiddagens mange elementer. Og så er det måske ikke heeelt rigtigt, at der ingen overraskelser - for vi er også klar med drinks til nytår (både med og uden alkohol), genveje i den travle juletid og en artikel om den nye kunstplakat, som illustratoren Mads Berg har skabt til fordel for Mødrehjælpens arbejde. God jul - og god læselyst!

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - august 2022

Irma holder af hverdagen! Og i Irma kan du fylde indkøbskurven med alle de dagligvarer, som bidrager til et godt hverdagsliv. I det nye Krydderiet kan du finde masser af inspiration til at trylle de lækre råvarer om til velsmagende, hverdagsvenlige måltider. Læs også Fejøs frugt, den perfekte kaffe døgnet rundt, bradepandemad, bålmad og naturligvis massevis af velsmagende Irma-nyheder. God læselyst!

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - maj 2022

Henrik Vibskov har skabt en limited edition-kollektion af sko og stofnet med prints fra den internationale modescene - eksklusivt til Irmas hylder. Læs om samarbejdet mellem Irma og Vibskov i det nye Krydderiet. Her kigger vi også på den gode, gamle grill med nye, friske øjne - kan man fx grille en pizza? Ja da! Læs også om planteslagternes egne favoritretter, nye øl på Irmas hylder og stribevis af velsmagende nyheder, som vil forsøde sommerens måltider. God læselyst! 

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - marts 2022

E-n-d-e-l-i-g kan vi samles igen. Om det er store fester, intime middage eller uformelle sammenkomster, har Irma inspiration til snacks, mad og drikke, der glæder både gane og gæster. Læs også om Thises ambitiøse græsmælksserie, om Bananas nye chokokugler (af blandt andet overskudsbananer fra Irma!), om danske bælgfrugter fra PUre Dansk - og om hyldevis af nye varer, som står klar til at skabe madglæde i din lokale Irma. Velbekomme og god læselyst!

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - januar 2022

Et nyt år står for døren! Og Krydderiet er på gaden med masser af ny inspiration. Lær at bruge de seks grundsmage - salt, sødt, surt, bittert og den mystiske umami - i køkkenet, og find ud af, hvilken øko-type du er. Læs også om Fejø-æblerne, der på denne tid af året bor på æble-hotel og få masser af gode opskrifter med kål, krydderurter og andre saftige sager, der gør munden glad og maven mæt. Der er naturligvis også masser af nye, spændende varer at gå på opdagelse i. Du finder Krydderiet i din lokale Irma eller online lige her. God læselyst!

Læs Krydderiet her

 

Irma Krydderiet - november 2021

Det nye Krydderiet er på gaden med masser af inspiration og velsmagende nyheder. Denne gang er det den gode, gamle jul, vi tager under kærlig behandling: Vi holder fleksitarisk julemiddag med noget for enhver smag, og Christel Pixi afslører sine hemmeligheder julens mest fristende bagværk. Læs også om vores nemme nytårsmiddag, om nemme hverdagsretter, om vores nye kunstplakat, som vi udgiver i samarbejde med Mødrehjælpen - og naturligvis om masser af nye, lækre varer på Irmas hylder. God læselyst!  

Læs Krydderiet her

Irma Krydderiet - september 2021

Det nye Krydderiet er på gaden med masser af inspiration og velsmagende nyheder. Læs op sæsonens dejligste frugt - naturligvis fra Fejø!, lav dine livretter i en ny og grønnere udgave og invitér til vinsmagning hjemme i din egen stue. Vi har også samlet de bedste nye varer på Irmas hylder, som du kan gå på opdagelse i. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2021

Lad sommerfornemmelserne boble med Krydderiets guide til perlende lækkerier, der passer til sæsonens lette retter med fisk, skaldyr og sæsonens bær og grøntsager. 

I den nye udgave af Krydderiet finder du også byens dejligste cykelrute - og forslag til bærbar proviant, der kan forsøde turen undervejs. Læs også om Kunstsalonens nye plakat for Mødrehjælpen - og gå på opdagelse i de massevis af nye, inspirerende varer, som har fundet vej til Irmas hylder den seneste tid og nu står klar til at gøre din hverdag endnu mere spændende og velsmagende.  

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2021

Gør rest til fest og lad resterne få nyt liv med simple tricks, som virker i din hverdag. I denne udgave af Krydderiet guider Irma dig til opskrifter og principper, som redder maden fra skraldespanden og glæder både smagsløg, pengepung og klode. Læs også om Planteslagterne, som rykker ud med hjælp til en børnefamilie med ambitioner om mere grønt på gaflen, om Rasmus Munk fra Michelin-restauranten Alchemist, som laver måltider til hjemløse af overskudsvarer fra Irma, og få en guide til byens bænke, som danner en smuk ramme om dit næste måltid under åben himmel. Sidst men ikke mindst kan ud læse om en række af de spændende nyheder i Irma. Heriblandt spændende varer fra små, innovative madiværksættere, som hver dag arbejder på at gøre velsmag til hverdagskost og har modet til at udfordre vores madvaner og smagsløg, og som Irma derfor hellere end gerne giver plads på hylderne. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2021

Skær ned på kødet, spis plantebaseret, undgå mad-spild, styr uden om plastik- emballager, køb økologisk ... Det sværmer med gode råd om, hvordan vi som for-brugere bedst kan tilpasse vores mad- og indkøbsvaner for at skåne klimaet, men hvad betyder mest? Med hjælp fra en klima- ekspert har vi i denne udgave af Krydderiet indkredset de 10 ting, som gør den største forskel for klimaet set fra et køkkenperspektiv. Derudover sætter vi fokus på madspild og mindre kød-forbrug ved at vise, hvordan du kan få tre gode måltider ud af en hel kylling. Såvel kylling som fisk hører til de mindst klimabelastende kødtyper, så du får også op-skrifter på lækre fiskeretter, som alle vil kunne lide. At ændre vaner kan være svært, og hos Irma sætter vi en ære i at vejlede vores kunder i, hvordan vi hver især kan tage nogle flere skridt i den rigtige, klima-venlige retning.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2020

Hvad er det bedste ved julen for dig? Er det den gode stemning, gensynet med dine kære, den dejlige mad eller gaverne under træet? I Irma tænker vi både småt og stort. Vi giver hyldeplads til små, innovative producenter, som kan være med til at tippe udviklingen og gøre vores samlede vareudbud mere bæredygtigt. Vi hjælper vores samarbejdspartnere med at gøre deres produktion og produkter mere klimavenlige. Vi inspirerer til grønnere vaner hjemme i dit private køkken for smagens, oplevelsens og klodens skyld – se fx vores bud på en vegetarisk julefrokost her i bladet, og måske er du også parat til at servere en plantebaseret julesteg?

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2020

Som forbruger kan man også nogle gange føle sig som en ubetydelig faktor – betyder det overhovedet noget, når vi som enkeltpersoner handler klimavenligt?

Fra Irmas side skal der lyde et rungende ja! Du gør en forskel. Vi gør alle en forskel, og hver lille bevægelse hen mod mere bæredygtige forbrugsvaner har en betydning. I Irma hjælper vi dig med at tage et klimavenligt valg, se fx artiklen på side 24.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2020

Som følge af coronakrisen har mange danskere fravalgt at drage på ”vacation” og holder i stedet ”staycation” herhjemme. I Irma har vi nu altid elsket staycation, fordi det ligger godt i tråd med vores ønske om at støtte lokale producenter og gøre en forskel i nærområdet. Kan man lave bagemel af rest- produkter fra ølbrygning, og kan man forvandle nordiske bælgfrugter til asiatisk tempeh? Irmas innovative food startup’ere lader sig ikke begrænse af vanetænkning, og hos Irma er vi stolte over at kunne hjælpe med at få flere nye og bæredygtige produkter ud til forbrugerne. Stay-cation eller ej - at handle i Irma skal være en oplevelsesrejse i sig selv! 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2020

Er du klimaforkæmper ligesom Irma? Så har du måske også oplevet at få kritik for de ting, man ikke gør, frem for at få anerkendelse for alt det gode, man lykkes med. Marie Chimwemwe Degnbol og Anders Morgenthaler har konstrueret en klimajantelov (se side 20) med det formål at holde humøret højt og bevare troen på, at hvert lille grønt skridt bringer os i
den rigtige retning.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2020

I Irma har det altid været en dyd at tænke på miljøet. Og så kan vi også godt lide at være med på moden. Derfor omfavner vi i den grad, at klimabevidsthed og tanker om bæredygtighed er en af tidens største trends, for vi kan ikke forestille os noget vigtigere at sætte fokus på. 

Læs Krydderiet her