Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma Krydderiet

Det er ren madglæde der driver os, når vi udgiver Irma Krydderiet med masser af opskrifter og inspiration.

Krydderiet nummer 5 - 2020

Hvad er det bedste ved julen for dig? Er det den gode stemning, gensynet med dine kære, den dejlige mad eller gaverne under træet? I Irma tænker vi både småt og stort. Vi giver hyldeplads til små, innovative producenter, som kan være med til at tippe udviklingen og gøre vores samlede vareudbud mere bæredygtigt. Vi hjælper vores samarbejdspartnere med at gøre deres produktion og produkter mere klimavenlige. Vi inspirerer til grønnere vaner hjemme i dit private køkken for smagens, oplevelsens og klodens skyld – se fx vores bud på en vegetarisk julefrokost her i bladet, og måske er du også parat til at servere en plantebaseret julesteg?

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2020

Som forbruger kan man også nogle gange føle sig som en ubetydelig faktor – betyder det overhovedet noget, når vi som enkeltpersoner handler klimavenligt?

Fra Irmas side skal der lyde et rungende ja! Du gør en forskel. Vi gør alle en forskel, og hver lille bevægelse hen mod mere bæredygtige forbrugsvaner har en betydning. I Irma hjælper vi dig med at tage et klimavenligt valg, se fx artiklen på side 24.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2020

Som følge af coronakrisen har mange danskere fravalgt at drage på ”vacation” og holder i stedet ”staycation” herhjemme. I Irma har vi nu altid elsket staycation, fordi det ligger godt i tråd med vores ønske om at støtte lokale producenter og gøre en forskel i nærområdet. Kan man lave bagemel af rest- produkter fra ølbrygning, og kan man forvandle nordiske bælgfrugter til asiatisk tempeh? Irmas innovative food startup’ere lader sig ikke begrænse af vanetænkning, og hos Irma er vi stolte over at kunne hjælpe med at få flere nye og bæredygtige produkter ud til forbrugerne. Stay-cation eller ej - at handle i Irma skal være en oplevelsesrejse i sig selv! 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2020

Er du klimaforkæmper ligesom Irma? Så har du måske også oplevet at få kritik for de ting, man ikke gør, frem for at få anerkendelse for alt det gode, man lykkes med. Marie Chimwemwe Degnbol og Anders Morgenthaler har konstrueret en klimajantelov (se side 20) med det formål at holde humøret højt og bevare troen på, at hvert lille grønt skridt bringer os i
den rigtige retning.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2020

I Irma har det altid været en dyd at tænke på miljøet. Og så kan vi også godt lide at være med på moden. Derfor omfavner vi i den grad, at klimabevidsthed og tanker om bæredygtighed er en af tidens største trends, for vi kan ikke forestille os noget vigtigere at sætte fokus på. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 6 - 2019

For nogle er julen hellig og ligger uden for diskussion. For andre må den gerne få et lille tvist. For kan man røre ved den gamle jul, uden at der går skår i glæderne? Det ligger i Irmas ånd at pirre nysgerrigheden, og traditionen tro går vi atter mod jul med nye varer på hylderne. Varer, du kun finder i Irma, og som sætter lidt ekstra krydderi på festen.

Køb denne udgave af Krydderiet for en 10'er og støt Mødrehjælpen. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2019

Sommerferien er for de fleste slut, og selvom solen stadig bager på Danmark, skal der alligevel laves hverdagsmad og madpakker til børnene. Derfor kan du i denne udgave af Krydderiet finde gode tips til, hvordan du kan lave lækre madpakker, samt velsmagende retter både med og uden kød.

 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2019

Temperaturen er atter steget, solen er over os, og den solbrune kulør kan efterhånden anes blandt danskerne. Det betyder lange sommeraftener, med lækre kolde drinks og drikkevarer med dem du holder af, samt velsmagende, lette retter på tallerkenen. I årets fjerde udgave af Krydderiet, finder du derfor opskrifter på de bedste drinks, og lækre retter og snacks.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2019

Foråret er over os, og det betyder lette sommerretter med lækkert tilbehør og god rosévin. Du kan derfor finde mange velsmagende opskrifter, med udgangspunkt i konservering og at undgå unødvendigt madspild. Læs også om Irmas To Go, som er et nyt måltidsmarked spækket med lækkerier, til dig som ofte er på farten, men stadigvæk ønsker kvalitets måltider.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2019

Foråret er på vej! Vi fejrer det med skønne forårsretter. Skønne skaldyr, som også skal nydes på en hverdag, håndvenlige hapsere, til at tage med på farten, inspiration til osten og vinen - og så skal vi også blive klogere på madiværksættere, når vi læser om Greater Copenhagen Food Startup. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2019

I denne udgave af Krydderiet, er det på tide at lada mælkeskægget vokse, mens du har skæg med vores nye græsmælk. Vi kommer også en tur forbi Marroko, og tager en bid af det spændende verdenskøkken. Endelig lader vi grøntsagerne danse, her i det nye år. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2018

Bare det altså snart var... Jul! Vi gør klar til hvid jul, med et grønt drys, og så ringer vi ind til 2019 med stil, når vi forbereder os på årets bedste aften. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2018

Så er vi her igen. Vi har prøvet det 131 gange før, men det gør ikke en fødselsdag mindre vigtigt. Vi fejrer dagen med opskrifter til søde sager. Så kigger vi også på sæsonens grøntsager, besøger Gris Lam & Co., og brygger vores tonic til ginen. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2018

Det nye Krydderi er ankommet, sammen med solen og varmen. Dette fejrer vi med madglæde i lange baner. Og vinglæde i mange glas. Kom med til bords, når vi dækker op med vin fra Alsace og Provence. Du kan også lære at lave cocktails som en sand pro af mesteren Jonas Brandenborg Andersen. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2018

Der venter Mad & Glæde i Krydderiet! Både det nære fra vores madmesse i Forum til det fjerne, når vi kigger nærmere på det Sydamerikanske køkken. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2018

Velkommen til et nyt år. Vi starter året med grønne, sunde retter, som ligger godt i maven. Vi ruller sushi, og vi sørger for det sunde, søde punktum efter middagen. Og meget, meget mere. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 6 - 2017

Vi krydrer den søde ventetid med hygge, bagværk og masser af krydderier. Til nytår tager vi det gerne råt for usødet når vi kigger nærmere på tidens trend; tatar. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2017

Hip hurra og længe leve! Irmapigen fylder år. Hele 131 af slagsen. Men det er jo ingen alder, når man stadig er helt fremme i de blå sko. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2017

Sommeren er over os, og det er tid til at Cool Off med sommerdrinks. Du kan også få bid i det grønne, når vi serverer knasende grøntsager, både som forret, hovedret og tilbehør. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2017

Vi krydr med kaffe, snakker om økologi i mejeriet - igennem tykt og tyndt. Vi lærer også vores børn at spise sundt, og så har vi fundet 13 forårsopskrifter.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2017

Kom med på besøg i den økologiske hønsegård hos Dueholm, mød Irmas ambassadører Peter & Esben og få 11 fristende forårsretter. Læs også reportagen fra Provence, hvor vi har smagt sommerens rosévine.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2017

Et nyt år er begyndt, og for mange betyder det slankekur i januar og alt det der. Men vi tolker sundhed lidt anderledes. Det handler nemlig om fællesskabet. Den gode mad. Og ikke mindst madglæden. 

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 6 - 2016

Det er blevet tid til jul. Og i år holder vi jul for flere. Det går vi sammen med Mødrehjælpe, HuskMitNavn, en blogger, en gladgris mand og mange, mange flere. 

Læs Julens udgave af Krydderiet her

Krydderiet nummer 5 - 2016

Husk mit navn, og husk madglæden. Og Irmas fødselsdag - hele 130 år bliver vi.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 4 - 2016

Klar til den nye grille? Det syder af sommer og sol og vi tænder op for grillen og meget, meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 3 - 2016

Læs om Irmas fynske rabarber, street food til en hjemmeaften og få inspiration til forårets gæstemenu og meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 2 - 2016

Det er marts og foråret banker på døren. Vi finder inspiration til påskebordet, bliver klogere på fermentering, finder det søde ved økologien og meget, meget mere.

Læs Krydderiet her

Krydderiet nummer 1 - 2016

Et nyt år er gået i gang og vi er klar til at lukke op for den gode energi, bage dejlige brød, blive klogere på te og meget, meget mere. 

Læs Krydderiet her