Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Alt om elevuddannelsen

Som elev i Irma får du masser af udfordringer

Alt om elevuddannelsen

En karriere i Coop kan gå mange veje. Vi er 40.000 medarbejdere fordelt på 1200 butikker. Hos os får du masser af plads til at strække vingerne og prøve nye udfordringer af i takt med, at du udvikler dig fagligt og personligt.

I Coop arbejder vi målrettet for at udvikle os gennem samtaler, vekslende opgaver og efteruddannelse, og ikke mindst ved at prøve nye job og funktioner af internt i virksomheden. Mange af os startede i sin tid som butikselever eller servicemedarbejdere. Det gælder også nogle af os i den øverste ledelse.

I butikkerne handler hverdagen om at give vores kunder en god indkøbsoplevelse, så de gerne kommer igen. Der skal fyldes varer op, så butikken ser pæn ud, kunderne skal betjenes i kassen eller kiosken, og der skal laves mad i delikatessen. Det sørger vi for som servicemedarbejdere, salgsassistenter, salgsledere, slagtere, bagere, souschefer og butikschefer/uddelere.

Vil du være elev i Irma? Så kontakt Tina fra HR på 5159 3024 eller  Send en mail til elev@irma.dk

Læs om uddannelsen som salgsassistent her >

Læs om slagterlærling her >

Den bedste elevplads søger de bedste elever

Mød Nicklas, som er en af de 16 udvalgte elever, som vi hvert år optager i Irma. Vil du med på holdet? Så kontakt os allerede i dag!