Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salgsassistentelev

Irmas bedste folk står parat til at uddanne dig til salgsassistent

Din vej ind i detailbranchen

Irmas bedste folk står parat til at hjælpe dig som salgsassistentelev. Både i butikken og på skolen. Og når du er færdiguddannet, står vejen åben til mange gode jobs i detailbranchen.

Som salgsassistentelev har du typisk før taget en HG2, HGV eller HHX, og hos os kan du se frem til to års læretid i butik kombineret med specialundervisning. Du kan også komme ind med en almen HF- eller studentereksamen. Det kræver bare, at du lægger ud med ti ugers HGS på Handelsskolen.

Uddannelsesforløb

I butikken bliver du fulgt af din oplæringsansvarlige og af elevkonsulenten, som fokuserer på både din faglige og personlige udvikling.

Du skal på skole 5 x 2 uger. Det foregår på Irmas egen skole i Albertslund, hvor vores varespecialister giver dig masser af mulighed for at komme i dybden.

Når du er færdiguddannet

Når du er færdiguddannet som elev, kan du søge videre ud i den store detailverden eller fortsætte hos Irma som salgsassistent. Gør du det godt, og forstår du at skabe resultater, er der mange veje at gå, hvad enten du drømmer om et job som butiksleder eller på Irmas hovedkontor.

Har du spørgsmål, så kontakt Tina fra HR på 5159 3024 eller mail: elev@irma.dk

Salgsassistentens skoleforløb

Her kan du se, hvad de enkelte moduler indeholder. Hvert modul varer en uge og foregår på Irma Skolen i Albertslund (undtagen modul 1 og 9).

Modul 1: Teambuilding: Ophold og kursus på Tietgen Skolen i Odense sammen med de 15 andre nye Irma-elever. Her lærer du dig selv og de andre bedre at kende. I får øvelser, der styrker teamudviklingen og samarbejdet, og der vil være fokus på egen præstation og rolle i teamet. 

Modul 2: Irma og detailhandelen: Her får du et overblik over detailbranchen. Du lærer også at se forskel på discount-supermarkeder og vores måde at gøre tingene på i Irma. Og du finder ud af, hvad du selv skal gøre, så kunderne mærker forskellen i butikken.

Modul 3 og 4: Varekendskab: Du lærer om Irmas vigtigste vareområder og begreber som deklarationer, ernæring og økologi. Modulet veksler mellem oplæg fra indkøbere med f.eks. vinsmagning, besøg hos leverandører og praktiske øvelser. 

Modul 5: Økonomi: Her handler det om at være købmand. Du skal kunne styre omkostningerne og få en rationel og effektiv drift. Vi går bag om tallene både på afdelings- og butiksniveau. Du lærer at læse driftsrapporter, udregne nøgletal og får styr på moms, status og svind.

Modul 6: Butikken som salgsmaskine: Der er fokus på butiksindretning, space-, store- og category management og hensigtsmæssig eksponering af varerne. Undervisningen er tilrettelagt, så du oplever det hele selv på en uges studietur til Berlin.

Modul 7: Konceptforståelse: Irma har 79 butikker og ikke to af dem er ens. Der er forskel i størrelse, sortiment, indretning og kundegrundlag. I Irma arbejder vi bevidst med forskellige butikskoncepter, og det kommer du også til.

Modul 8: Indkøb og markedsføring: Hvem er Irmas kunder, og hvordan arbejder vi med indkøb og markedsføring? Hvorfor udgiver Irma magasinet ”Krydderiet”? Du får svar her, hvor du også bliver klogere på lovgivningen omkring køb og markedsføring. 

Modul 9: Elevfinale: Et tre dages kursus med ophold på Tietgen Skolen i Odense hvor du og de andre elever konkurrerer i grupper at drive den bedste butik. Samtidig får i genopfrisket teorien fra de andre moduler.

Modul 10: Købmandskab og fagprøveprojekt: Det er tid til den afsluttende fagprøve, og de indledende skridt tages på dette modul. Her fastlægger du ideen og aftaler rammerne for dit praktiske projekt, som skal gennemføres i butikken.