Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salgsassistentelev

Irmas bedste folk står parat til at uddanne dig til salgsassistent

Din vej ind i detailbranchen

Irmas bedste folk står parat til at hjælpe dig som salgsassistentelev. Både i butikken og på skolen. Og når du er færdiguddannet, står vejen til mange gode job i detailbranchen.

Som salgsassistentelev har du typisk før taget en EUD, EUX eller HHX, og hos os kan du se frem til års læretid i butik kombineret med specialundervisning. Du kan også komme ind med en almen HF- eller studentereksamen. Det kræver bare, at du lægger ud med 5 ugers HGS på Handelsskolen.

Uddannelsesforløb

I butikken bliver du fulgt af din oplæringsansvarlige og af elevkonsulenten, som fokuserer på både din faglige og personlige udvikling.

Du skal på skole 5 x 2 uger. Det foregår på Irmas egen skole i Albertslund, hvor vores varespecialister giver dig masser af mulighed for at komme i dybden.

Når du er færdiguddannet

Når du er færdiguddannet som elev, kan du søge videre ud i den store detailverden eller fortsætte hos Irma som salgsassistent. Gør du det godt, og forstår du at skabe resultater, er der mange veje at gå, hvad enten du drømmer om et job som butiksleder eller på Irmas hovedkontor.

Har du spørgsmål, så kontakt Tina fra HR på 5159 3024. 

Salgsassistentens skoleforløb

Her kan du se, hvad de enkelte moduler indeholder. Hvert modul varer en uge og foregår på Irma Skolen i Albertslund (undtagen modul 1,6 og 10).

Modul 1:  Teambuilding: Ophold og kursus på Tietgen Skolen i Odense sammen med de 15 andre nye Irma-elever. Her lærer du dig selv og de andre bedre at kende. Jeg får øvelser, der styrker teamudviklingen og samarbejdet, og der vil være fokus på egen præstation og rolle i teamet. 

Modul 2:  Irma og detailhandelen: Her får du et overblik over detailbranchen. Du lærer også at se forskel på discount-supermarkeder og vores måde at gøre tingene på i Irma. Og du finder ud af, hvad du selv skal gøre, så kunderne mærker forskellen i butikken.

Modul 3 og 4:  Varekendskab: Du lærer om Irmas vigtige vareområder og begynder som deklarationer, ernæring og økologi. Modulet veksler mellem oplæg fra indkøb med f.eks. vinsmagning, besøg hos leverandører og praktiske øvelser. 

Modul 5:  Økonomi: Hendes handler det om at være købmand. Du skal kunne styre omkostninger og få en rationel og effektiv drift. Vi går bag om tallene både på afdelings- og butiksniveau. Du lærer at læse driftsrapporter, udregne nøgletal og får styr på moms, status og svind.

Modul 6:  Butikken som salgsmaskine: Der er fokus på butiksindretning, space-, store- og category management og hensigtsmæssig eksponering af varerne. Undervisningen er tilrettelagt, så du oplever det hele selv på en uges studietur til Berlin.

Modul 7:  Konceptforståelse: Irma har 68 butikker og ikke til af dem ens. Der er forskel i størrelse, sortiment, indretning og kundegrundlag. I Irma arbejder vi med forskellige butikskoncepter, og det kommer du også til.

Modul 8:  Indkøb og markedsføring: Hvem er Irmas-kunder, og hvordan vi arbejder med indkøb og markedsføring? Hvorfor udgiver Irma magasinet ”Krydderiet”? Du får svaret her, hvor du også bliver klogere på lovgivningen omkring købt og markedsføring. 

Modul 9: : Fagprøve: Genopfrisk teorien fra de andre moduler og godkendelse af problemformulering til fagprøven. Der er en workshop hvor også din oplæringsansvarlige deltager.

Modul 10: Købmandskab og fagprøveprojekt: Case- butik. I overtager en Irma butik og driver den efter de planer og budgetter I har udarbejdet på de forgangene skoleophold. Aktiviteter, arbejdsplaner samt rollefordeling er I selv ansvarlige for. Det bliver en spændende og lærerig uge med besøg fra Irmas servicekontor og vi glæder os.