Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagterlærling

Uddannelsen for dig, der brænder for mad og slagterfaget

Slagterlærling - meget mere end medister

Inspirerende, friske og nye madvarer er hjertet af Irma. Derfor går din dag ikke kun med at producere metervis af medister eller tonsvis af leverpostej. Tværtimod.

Som slagterlærling hos os skal du brænde for mad, interessere dig for slagterfaget og være frisk og udadvendt. Har du 9. eller 10. klasse, tager forløbet 3½ år. Har du taget grundforløbet tager lærlingeuddannelsen 3 år.

Mad på mange måder

Din base bliver butikkens slagterafdeling, hvor du lærer det nyeste om madlavning, udskæringer, kødtyper, varepræsentation, hygiejne, og meget mere.

Du får også et ophold på Slagteriskolen i Roskilde, hvor alt det, du har lært, bliver suppleret med praktisk og teoretisk viden. I Irma vil vi gerne uddanne gode købmænd. Med en læreplads hos os er du godt på vej.

Hvad sker der, når du er færdig?

I Irma vil vi helst ansætte de slagtersvende, vi selv uddanner. Og vi vil også gerne have, at du bliver i Irma-familien længere endnu. Hvis du viser dig at være en brandgod slagtersvend, kan du på et tidspunkt gå videre og tage slagtermesteruddannelsen. Mange af vores slagtersvende startede i sin tid som lærlinge.

Har du spørgsmål, så kontakt Tina fra HR på 5159 3024.