Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma som karrierevej

Et job i Irma åbner op for utrolig mange muligheder

Irma som karrierevej:

Et job i Irma åbner op for utrolig mange muligheder. Men vigtigst af alt er, at du har de rigtige kvalifikationer, viljen og lyst til udfordring. Til gengæld gør vi meget ud af at give dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Irma er en arbejdsplads, hvor omgangstonen er ligefrem og fri. Ja, den kan næsten beskrives som familiær, da mange medarbejdere har kendt hinanden gennem lang tid.

Vi er gode til at fejre vores og Irmas succeser i fællesskab. Det kan være i det store, hvor hele Irma fester, eller i det små, hvor vi fejrer jubilæer, udnævnelser, afslutning af uddannelsesforløb osv.

I en Irma har butikschef, souschef og slagtermester det overordnede ledelsesansvar. Gennem uddannelse klæder vi dig på til at varetage et af butikkens lederjobs. Vi tilbyder dig ikke alene en butik og en arbejdsplads. Vi tilbyder også en karrierevej, hvis du vælger Irma og gerne vil have ledelsesansvar. Hvis det er noget for dig, skal du gennemføre vores uddannelsesforløb. Det foregår primært i butikkerne, men du tilegner dig også teoretisk viden gennem forskellige kurser.

irmapigen

Se mere om en karriere i Irma...

Irma som karrierevej

Butikschefaspirant

Se mere om livet som butikschefaspirant her.

Bliv klogere klik her >
Irma som karrierevej

Slagtermester aspirant

Se mere om livet som slagtermesteraspirant her.

Bliv klogere klik her >
Irma som karrierevej

Souschefaspirant

Se mere om livet som souschefaspirant her.

Bliv klogere klik her >
Job i Irma

Ledige stillinger

Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

STILLINGER I IRMA

Stillinger i Irma:

Hvad kan du blive i Irma. Læs kort om de forskellige muligheder herunder. 

Servicemedarbejder: Som servicemedarbejder arbejder du primært efter skoletid én til to dage om ugen. Du er 15-17 år, og dine opgaver er blandt andet at sørge for kundevogne/indkøbskurve til vores kunder, oprydning, trimning og service. Du har en vigtig funktion i butikken, og jobbet som servicemedarbejder kan måske inspirere dig til at vælge en karriere inden for detailbranchen.

Elev: I Irma har vi to slags elever: Salgsassistentelever og slagterlærlinge. Som salgsassistentelev har du måske en HG2, HGV eller HHX i bagagen, og du kan se frem til to års læretid i butik kombineret med 10 ugers speciale-undervisning undervejs. Slagteruddannelsen tager 3½ år, hvis du kommer med 9. eller 10. klasses eksamen. Vi forventer at du interesserer dig for mad og har en naturlig nysgerrighed og et stort engagement.

Salgsassistent: Størsteparten af vores kolleger er salgsassistenter. Det er et spændende job med stor handlefrihed og ansvarsområder i butikken. Som salgsassistent er du med til at sikre, at kunderne oplever en butik af høj kvalitet, med gode varer og et varieret sortiment. Her i Irma er vi alle købmænd for hver vores område. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge. Naturligvis under hensyntagen til den samlede holdindsats.

Leder: Alle butikker har naturligvis en butikschef med det overordnede ansvar. Der vil typisk også være en souschef, der indgår i butikkens ledelsesteam, og som har det overordnede ansvar, når butikschefen ikke er til stede. Derudover rekrutterer vi også

irmapigen

Læs om mærkesager i Irma...

Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Mejeri

Irmahønen og ægget

Irma har snart udfaset de sidste buræg af sine egne varer. Det er i tråd med en lang tradition for æg af høj kvalitet.

ÆG AF HØJ KVALITET
Mærkesager

Bæredygtige fisk er gudespise

Det blå mærke med den lille fisk betyder, at fisken kommer fra en sund bestand, og at den er fanget med hensyn til havmiljøet.

BÆREDYGTIG FISK I IRMA
Mærkesager

Irma og kunsten 

Irma har altid haft et ønske om at gøre kunsten tilgængelig for alle, og siden 1970'erne har vi formidlet kunst på både plastikposer og dåser

Læs om Irma og kunsten her