Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Butikschefaspirant

Bliv klogere på livet som butikschef

Butikschefaspirant

Er du fagligt dygtig, og har du lyst til at tage ansvar for udvikling af medarbejdere og butikken, så kan du via et forløb som butikschefaspirant udvikle dig til at få din "egen" butik. Som butikschef skal du gå forrest på alle områder, Du skal inspirere dine medarbejdere til at vise initiativ, arbejdsglæde, stolthed, kompetence og ansvarlighed i deres arbejde i Irma. I den 4-5 måneder lange uddannelse er det også vigtigt at du får arbejde med de ting, du måske ikke er så god til.

Du skal ikke blot ”passe” en butik, men selv drive den. Du skal handle som en god købmand, og have fingerspidsfornemmelse for Irmas værdier, varer og kunder. Du har talent, vilje og en god portion ledererfaring med i bagagen.

Uddannelsesforløbet foregår primært praktisk i en af vores udvalgte aspirantbutikker, hvor du i aspirantforløbet følger og tager del i butikkens ledergruppe. I forløbet vil du blive fulgt af en HR-partner og en distriktschef, der sammen med dig og din butikschef i aspirantbutikken, laver individuelle handlingsplaner og mål for dig. Disse handlingsplaner og mål forventer vi, at du gør alt for at indfri. Gør du det, bliver du også udnævnt til butikschef. 

Udover den praktiske del af aspirantforløbet i butikken, vil du på Irma Skolen i Albertslund deltage på en række kurser om lederrollen, butikkens drift m.m.

At være butikschef i Irma

Se videoen om at være butikschef i Irma.