Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Souschefaspirant

Bliv klogere på livet som souschefaspirant

Souschefaspirant

Som souschef i en Irma er du butikchefens stedfortræder. For at blive souschef i Irma skal du først være souschefaspirant, og du har formodentlig nogle år i detailhandelen bag dig. Du er måske afdelingsleder, første m/k eller souschef i en anden kæde. Eller også kommer du fra vores interne junioraspirant forløb, hvor helt unge talenter får et ”skræddersyet” forløb på vej mod at blive leder. Uddannelsen som souschefaspirant strækker sig typisk over 4-5 måneder, og der vil blive lagt vægt på, at du er målrettet, engageret, fagligt dygtig – og ikke mindst en god leder, der får dine medarbejdere med dig. Du skal sammen med butikschefen inspirere dine medarbejdere til at vise initiativ, arbejdsglæde, stolthed, kompetence og ansvarlighed i deres arbejde i Irma. Du har måske ambitioner om selv at blive butikschef en dag.
Uddannelsesforløbet foregår primært praktisk i en af vores udvalgte aspirantbutikker, hvor du i aspirantforløbet følger og tager del i butikkens ledergruppe. I forløbet vil du blive fulgt af en HR-partner og en distriktschef, der sammen med dig og din butikschef i aspirantbutikken, laver individuelle handlingsplaner og mål for dig. Disse handlingsplaner og mål forventer vi, at du gør alt for at indfri. Gør du det, bliver du også udnævnt til souschef.
Udover den praktiske del af aspirantforløbet i butikken, vil du på Irma Akademiet i Albertslund deltage på en række kurser om lederrollen, butikkens drift m.m.

At være Souschef i Irma

Se videoen om at være souschef i Irma.