Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Årets messe! Mad&Glæde 2018

For 4. år i træk inviterer Irma til madfest! Sæt kryds i kalenderen når vi inviterer til messe i Forum d. 14-15. april

Ta' en bid af madglæden

Hvert år samler vi over 90 af Irmas udvalgte leverandører, der alle står klar til at servere lækre smagsprøver. Få også historien bag om maden, og del dine ideer til fremtidens fødevarer direkte med producenten.

D. 14. og 15. april 2018 kan du igen sætte tænderne i madoplevelser ud over det sædvanlige. Kom og smag på Irmas version af økologi, dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet. Få stillet din kulinariske nysgerrighed når nogle af Danmarks store navne på den gastronomiske scene deler ud af deres viden når der mikses drinks, kokkereres og bages.

Billetten koster 125 kr, hvis du køber den i dag. Prisen i døren lyder på 150 kr.

Køb billet her

Lørdag d. 14. april

Lørdag er dagen, Irma-direktør Søren Steffensen trækker i arbejdstøjet og byder velkommen til en weekend fuld af madglæde og nysgerrighed. Hør med når den tidligere Noma-kok Rasmus Kristensen og den madmissionæren Marko fra Jalm&B vil gøre glutenforskrækkelsen til skamme og fortæller om vejen til det ultimative økologiske surdejsbrød. Eller deltag i debatten når Claus Meyer, med sine 30 år som gastronomisk iværksætter, i samtale med nogle af undergrundens faglige fyrtårne, sætter fokus på at udvikle og udfordre den danske madkultur. Lørdag kan du også møde Michael Museth, manden bag Folkets Madhus, der drømmer om at lære kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer. Men Mad&Glæde handler ikke kun om mad. Ud over inspirerende oplæg fra en perlerække af danske stjernekokke og madentusiaster, kan du blive klogere på at mikse din egen cocktail, når den tidligere Mash-bartender Jonas Brandenborg Andersen, kåret som Nordens bedste bartender i 2016, ryster shakeren og skænker dig de bedste tips fra bag baren.

 

Find programmet for lørdag her

Søndag d. 15. april

Vil du være klogere på fisk, så se hvordan du fileterer og tilbereder forskellige typer fisk, når Timm Vladimir indtager scenen søndag. Du kan ligeledes lytte med, når hele Danmarks dessertdarling Mette Blomsterberg trækker i forklædet og forsøder tilværelsen med snorlige kager til dessert. Skal det være mere snasket end sødt, kan du lægge vejen forbi burgerguruen Klaus Wittrup fra Gasoline Grill, der ifølge det amerikanske medie, Bloomberg, laver nogle af verdens bedste burgere. Er du til grøntsager, så se med, når Maria Engberg, bloggeren bag Vanløse Blues, fortæller og demonstrerer fra et køkken uden kød, mens Selina Juul giver dig opskriften på meget mindre madspild. Katrine Klinken viser, hvordan du nemt kan lave mad og introducere gode køkkenvaner, selv til familiens mindste, hvorimod Rasmus Munk fra Restaurant Alchemist vil kaste sig over molekylærgastronomien og med sin passion for iscenesættelse og tankevækkende madoplevelser, tager dig med på en anderledes madoplevelse, der giver næring til tanker og måske svar på nogle af livets store spørgsmål og dilemmaer.

Se programmet for søndag her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Vin- og spiritussmagninger

Smag på de gode sager i godt selskab

Læs mere om smageprogrammet her
irmapigen

Her kan du dykke ned i, hvad der var at opleve til messen i 2017

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Workshops ved messen i 2017

Ved messen i 2017 kunne du trække i arbejdstøjet

Se udvalget af workshops her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Program for scenen ved messen i 2017

Ved Mad&Glæde 2017 gæstede spændende optrædender vores scene

Se messens program her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Mød Irmas leverandører ved messen 2017

Til Irma madmesse i 2017 kunne du møde over 100 leverandører

Se nogen af leverandørerne her