Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Årets messe! Mad&Glæde 2018

For 4. år i træk inviterer Irma til madfest! Sæt kryds i kalenderen når vi inviterer til messe i Forum d. 14-15. april

Ta' en bid af madglæden

Hvert år samler vi over 90 af Irmas udvalgte leverandører, der alle står klar til at servere lækre smagsprøver. Få også historien bag om maden, og del dine ideer til fremtidens fødevarer direkte med producenten.

D. 14. og 15. april 2018 kan du igen sætte tænderne i madoplevelser ud over det sædvanlige. Kom og smag på Irmas version af økologi, dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet. Få stillet din kulinariske nysgerrighed når nogle af Danmarks store navne på den gastronomiske scene deler ud af deres viden når der mikses drinks, kokkereres og bages.

Billetten koster 125 kr, hvis du køber den i dag. Prisen i døren lyder på 150 kr.

Børn t.o.m. 12 år kommer gratis ind.

Køb billet her

Lørdag d. 14. april

Lørdag er dagen, Irma-direktør Søren Steffensen trækker i arbejdstøjet og byder velkommen til en weekend fuld af madglæde og nysgerrighed. Hør med når den tidligere Noma-kok Rasmus Kristensen og den madmissionæren Marko fra Jalm&B vil gøre glutenforskrækkelsen til skamme og fortæller om vejen til det ultimative økologiske surdejsbrød. Eller deltag i debatten når Claus Meyer, med sine 30 år som gastronomisk iværksætter, i samtale med nogle af undergrundens faglige fyrtårne, sætter fokus på at udvikle og udfordre den danske madkultur. Lørdag kan du også møde Michael Museth, manden bag Folkets Madhus, der drømmer om at lære kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer. Men Mad&Glæde handler ikke kun om mad. Ud over inspirerende oplæg fra en perlerække af danske stjernekokke og madentusiaster, kan du blive klogere på at mikse din egen cocktail, når den tidligere Mash-bartender Jonas Brandenborg Andersen, kåret som Nordens bedste bartender i 2016, ryster shakeren og skænker dig de bedste tips fra bag baren.

 

Find programmet for lørdag her

Søndag d. 15. april

Vil du være klogere på fisk, så se hvordan du fileterer og tilbereder forskellige typer fisk, når Timm Vladimir indtager scenen søndag. Du kan ligeledes lytte med, når hele Danmarks dessertdarling Mette Blomsterberg trækker i forklædet og forsøder tilværelsen med snorlige kager til dessert. Skal det være mere snasket end sødt, kan du lægge vejen forbi burgerguruen Klaus Wittrup fra Gasoline Grill, der ifølge det amerikanske medie, Bloomberg, laver nogle af verdens bedste burgere. Er du til grøntsager, så se med, når Maria Engberg, bloggeren bag Vanløse Blues, fortæller og demonstrerer fra et køkken uden kød, mens Selina Juul giver dig opskriften på meget mindre madspild. Katrine Klinken viser, hvordan du nemt kan lave mad og introducere gode køkkenvaner, selv til familiens mindste, hvorimod Rasmus Munk fra Restaurant Alchemist vil kaste sig over molekylærgastronomien og med sin passion for iscenesættelse og tankevækkende madoplevelser, tager dig med på en anderledes madoplevelse, der giver næring til tanker og måske svar på nogle af livets store spørgsmål og dilemmaer.

Se programmet for søndag her
irmapigen

Oplev blandt andet...

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Vin- og spiritussmagninger

Smag på de gode sager i godt selskab

Læs mere om smageprogrammet her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Workshops på messen 2018

Få selv fingrene i dejen og lad børnene gå amok i chokolade på workshops ved dette års messe.

Se udvalget af workshops her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

GoCook by Irma

Årets madfest er også for børn. Tag dem med og slip dem løs i GoCooks univers.

Læs mere om GoCook her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Åndeligt føde på messen 2018

Vi har ved messen forsøgt at samle alt det, som gør Irma til Irma. Og vi kommer derfor ikke uden om, at det indebærer noget med mening, holdninger og omtanke. Se herunder hvad der ellers er at finde på årets messe.

Læs mere her

Dem kan du møde på messen...

Skærtoft Mølle, Rein van Hauen, Foodpeople, FOOD.IS.MORE, Aurion, Fria Bröd, Meyers, Pasta Brema, Pasta Rummo, Wooden Spoon, Sauce Umami, Kitchen Joy - CPF, Carl B. Feldthausen, Casa Italia, QFOODS, Karlsens & Irma, Zelected Foods, Inka Foods, Madame Butterfly GRØD, LêLê, Wernersson Ost, Thiese Mejeri, Lactalis Danmark, Mini Babybel, Falengreen, Letz Sushi, Vildsund Blue, Rossini Caviar, Havet's, Fanø Laks, Nordisk Tang, Seamore, Kattegat Seafood, Hanegal, Defco, Fast Food á la Française, De 5 Gaarde, Gris Lam & Co, Kalu, Gastroimport, Møllebakkens, Ørbæk, San Pellegrino Danmark, Hansen&Co, Danske Frugtavlere Æblemosteriet, Aqua d'or mineralwater, Seimei, Macarn, Frankly Jouice, Læsk, Kokken & Køkkenhaven, OATLY, Naturli' Foods / Plantebevægelsen, Serco, Magnhill, Økologiske Krydderurter, Søris, Fejø Frugt, ORSKOV FOODS, Scandinavia FMCG, MÄT, Ganefryd, RAWBITE, Paridan Food, FAIR Import, Chokolade Compagniet & Copenhagen Roasters, Spangsberg Chokolade, Miss Bagel, Dare to Eat, Økoladen - Irmas Økologiske Kvalitets Chokolade, Lindt Chokolade, Kødbyens is, Hansens Flødeis, Sv. Michelsen Chokolade, Skee Ismejeri, Jacobs Douwe Egberts, Lavazza Kaffe, Yogi Tea, Chaplon Tea Estate, The Whole Company, Peter Larsen Kaffe, Black Cofee Roasters Coffee camper, C-måltidsløsning, Dyrevelfærdshjertet, Irmas Signeringsområde, To Good To Go, Medlemsstand, Unicef Danmark, FDM, Mødrehjælpen, GoCook by Irma, Klimakysset, Coop Mad, Edgy Veggy, Gardein, Husbryggeriet Jabcobsen, Grimbergen & Brooklyn Brewyer, Herslev Bryghus, Bryggeriet Skands, Nørrebro Bryghus, Braunstein, FENTIMANS, Fever Tree, Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia, Diageo, Emiliana, Winzer Krems, Weingut Thörle GbR, Diva Viños / Diva Sud, Giordano, T.C.S. Borgogno SRL, Symington Family Estates Vinhos S.A., Hammeken Cellars, Saint Martin, Pierre Ponnele, Escorihuela Gascon, Chapoutier, Zetland.

Messen og det gode hjerte

Årets messe står ikke kun i madens tegn. Som altid banker vores Irma hjerte også for kunst og kærlighed.

Derfor er vi stolte af, at kunne donere 748.000 kr. fra kunstposen, og 138.000 kr. fra kryderiet til Mødrehjælpen.

Vi kan samtidig løfte sløret for vores nyeste samarbejde med HuskMitNavn og FDB Møbler. Vores huskustner har dekoreret et sæt børnemøbler der er designet af arkitekt Børge Mogensen tilbage i 1946, og som netop er blevet relanceret.

De 4 udsmykkede børnemøbler, der sidenhen vil blive bortauktioneret til fordel for Mødrehjælpen, er unikaer og er designet i forbindelse med dette års messe. Du kan opleve disse møbler på vores Madmesse, Mad&Glæde 2018, i Forum i København fra d. 14. - 15.april. Du kan finde børnemøblerne på FDB Møblers stand. 

Sådan kan du også støtte Mødrehjælpen

Vi støtter op om FødevareBanken

FødevareBanken er en non-profit organisation, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. FødevareBanken forvandler hvert år madspild til måltider for socialt udsatte børn, unge og voksne.

Vi opfordrer i år vores leverandører til at donere deres overskudsfødevarer til FødevareBanken, så overskudet ikke bliver til madspild. Vi håber på denne måde på, at være med til at begrænse madspilden for dette års messe.