Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vin- og spiritussmagninger

Smag på de gode sager i godt selskab

Vær med når vores leverandører udfordrer smagsanserne

Igen i år kan du smage på det bedste fra nær og fjern i vinens verden. Læs mere om de forskellige smagninger herunder og sikr billet til din favorit

Køb billet!

 

irmapigen

Weekendens smageprogram

Lørdag d. 14. april

Kl. 11:00-11:45 En verden af Champagne - UDSOLGT

Kl. 12:15-13:00 Smag Rhône- og Provencevin fra topproducent

Kl. 13:30-14:15 Spændende Spiritussmagning

Kl. 14.45-15.30 Tysk vin – mere end Riesling

Kl. 16:00-16:45 Portvinssmagning med Dow’sKøb billet

Søndag d. 15. april

Kl. 11:00-11:45 En verden af Champagne

Kl. 12:15-13:00 Smag Rhône- og Provencevin fra topproducent

Kl. 13:30-14:15 Spændende Spiritussmagning

Kl. 14.45-15.30 Tysk vin – mere end Riesling

Kl. 16:00-16:45 Portvinssmagning med Dow’s

 Køb billet

irmapigen

Årets udvalgte

Tysk vin – mere end Riesling

Vi er glade for at kunne præsentere spændende tyske vine fra Thörle, som er et familieejet vinhus i Rheinhessen. Tysk vin har ikke altid haft det bedste ry i Danmark, men der er sket en kvalitetsrevolution hvor ikke mindst rødvinene er blevet markant bedre end tidligere. Chistoph Thörle fra vinhuset vil præsentere sine vine, og sætte ord på udviklingen i Tyskland, som efterhånden begynder at være mere end konkurrencedygtige når det kommer til Pinot Noir (lokalt kaldet Spätburgunder) baserede vine.Der tager forbehold for ændringer i smageprogrammet.

Bemærk af smagningen foregår på engelsk.
Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

En verden af Champagne

Kom til en bred smagning af mange af de gængse champagnetyper fra det anerkendte Champagnehus Joseph Perrier. Vi har haft fornøjelsen af champagnerne fra Joseph Perrier i godt to år og både vores kunder og de danske vinanmeldere har taget utroligt godt mod Champagnerne, der også er er meget internationalt anerkendt og serveres på Michelin restauranter verden over.. Det er sønnen af ejeren af huset, Benjamin Fourmon, der selv tager os igennem smagningen.

Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

Smag Rhône- og Provencevin fra topproducent

Her får du muligheden for at smage vin dels fra det spændende vinhus fra Sydrhône, Pierre Henri Morel og dels herlige rosévine fra Mathilde Chapoutier fra Provence.  Mathilde Chapoutier er Michel Chapoutiers datter og er allerede i en alder i 20erne nummer to efter sin far i de anerkendte vinhus af samme navn.  Smagningen bliver kommenteret af Cyrille, der er eksportdirektør hos Chapoutier, der også ejer Pierre Henri Morel.

Bemærk af smagningen foregår på engelsk.

Kom til smagning i en verden af spiritus!

Vil du gerne vide hvad der giver ginen sin unikke smag, hvor rommens sødme kommer fra og hvad lagring i forskellige træfade gør ved rommen? I samarbejde med Diageo får du muligheden for at gå på opdagelse i en spændende verden af spiritus. Smag på produkter med og uden mikser, og lær hvordan du kan give dine cocktails et twist. Med fokus på Tanqueray, Jinzu og Zacapa vil Matias Svensson guide dig igennem de forskellige smags- og duftnuancer og give gode råd til både den erfarne, som uerfarne. Matias vil give dig muligheden for at smage på følgende produkter: Tanqueray Rangpur, Jinzu og Zacapa 23. På smagningen vil du desuden få muligheden for både at tage dit Tanqueray Copa glas og Zacapa perfect serve glas med hjem.

 Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.

Portvinssmagning med Dow’s

Vi er glade for at vi igen i år kan præsentere portvinssmagning med Dow’s kommenteret af Gustavo Devesas, Markedschef for Dow’s. Vi kommer bredt rundt og skal smage både Ruby og Tawny typer og høre mere om hvad der adskiller de forskellige vine. Portvinene fra Dow’s er blevet taget utrolig godt imod både af de danske anmeldere, der flere gange har været ude med 6 stjernede anmeldelser, men ikke mindst af Irmas kunder, og i perioder har vi haft svært ved overhovedet at skaffe varer nok hjem til at dække efterspørgslen. Udover portvin skal vi også smage to bordvine fra Symnington familien, der ejer Dow’s.

irmapigen

Oplevelser ved messen i 2017