Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Program for scenen ved messen i 2017

Glæd dig til et spændende program

Lørdag d. 04 marts 2017 - Hovedscenen

09.10-09.30 Velkomst
Direktør Søren Steffensen, Irma

09.30-10.30 Hugh Cooks Light and Easy
Hugh Fearnley, Rivercottage

Bemærk, dette foredrag holdes på engelsk

11.00-11.45 Nudler, fordi…?
Simon Ravnløkke, Papa Ramen

12.15-12.45 Fødevarer som fremtidigt vækstområde
Christian Stadil

13.00-13.50 At smage på livet - smag på alt og alt smager på dig!
Claus Holm

14.15-15.05 Smagfuld, sund mad der ikke koster en bondegård
Kasper Leander

15.30-16.30 Strangas tryller med desserter
Nikolaos Strangas

 

Søndag d. 05 marts 2017 - Hovedscenen

9.45-10.45 To Sider Af Samme Smag - Samme varer får to helt forskellige udtryk
Jesper Vollmer

11.00-11.45 Hvorfor er varerne i Irma helt specielle?  
S
usanne Hovmand fra Knuthenlund og Poul Pedersen fra Thise, i munter debat med Esben Bjerre og Peter Falktoft

12.00-12.45 Forstå hvor dit kød kommer fra – vi taler om dyrevelfærd og skærer en hel gris op og taler om udskæringer 

13.15-14.00 Langtidsholdbar med juice og levende mad
Martin Bonde Mogensen

14.10-15.00 Blomsterbergs dessertdemo med lækre smagsprøver
Mette Blomsterberg

15.30-16.20 Flexitarisme, madspild og mad er den nye religion
Henrik Yde

 

irmapigen

Du kunne opleve rigtig meget til madfesten 2017

Kampagner

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Sæt kryds i kalenderen d. 14. og 15. april.

Læs om Mad&Glæde 2018 her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Mød Irmas leverandører ved messen 2017

Til Irma madmesse i 2017 kunne du møde over 100 leverandører

Se nogen af leverandørerne her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Workshops ved messen i 2017

Ved messen i 2017 kunne du trække i arbejdstøjet

Se udvalget af workshops her