Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sceneprogram 2018

Lørdag d. 02. marts 2019

Glæd dig til en dag i nysgerrighedens og madglædens tegn!

09.20 - 09.35 - Velkomst ved Direktør Søren Steffensen

10.00 - 10.55 - Det Italienske køkken med Elvio og Mikkel Karstad

11.10 - 11.55 - Nem hverdagsmad med Louisa Lorang

11.55 - 12.10 - Karryevent med Jonas Vigkilde

12.12 - 13.00 - Foredrag og debat om emballage med Henrik Beha 

13.10 - 13.55 - Hvorfor er grøntsager så sunde - med Anette Harbech Olesen

14.15 - 15.10 - Et vildt køkken - med Jakob Mielcke

15.30 - 16.30 - Kærligheden til det søde køkken med Nikolaos Strangas

 

Søndag d. 03. marts 2019

Søndagen byder på et program, som kan slå benene væk under selv den hårdeste madelsker. 

09.30 - 10.15 - Downtime med Nadine Redzepi

10.25 - 11.15 - Passion og intuitiv tankegang med Mads Cortsen

11.25 - 12.20 - Donutmodellen LIVE med Anders Morgenthaler

12.30 - 13.15 - Brug jeres sunde fornuft med Dak Wichangoen, KiinKiin

13.25 - 14.15 - Hvordan gik det til at danskerne smed deres egen madkultur ud med badevandet og holdt op med at lave mad? med Bo Jacobsen

14.25 - 15.05 - How to find and use wild plants and fungies, with Everist Marsh* 

15.15 - 16.05 - Fisk med Adam Price

 

*Dette foredrag vil foregå på engelsk

 

Køb billetter her!