Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sceneprogram 2018

Lørdag d. 14. april

Lørdag er dagen, Irma-direktør Søren Steffensen trækker i arbejdstøjet og byder velkommen til en weekend fuld af madglæde og nysgerrighed. Hør med når den tidligere Noma-kok Rasmus Kristensen og den madmissionæren Marko fra Jalm&B vil gøre glutenforskrækkelsen til skamme og fortæller om vejen til det ultimative økologiske surdejsbrød. Eller deltag i debatten når Claus Meyer, med sine 30 år som gastronomisk iværksætter, i samtale med nogle af undergrundens faglige fyrtårne, sætter fokus på at udvikle og udfordre den danske madkultur. Lørdag kan du også møde Michael Museth, manden bag Folkets Madhus, der drømmer om at lære kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer. Men Mad&Glæde handler ikke kun om mad. Ud over inspirerende oplæg fra en perlerække af danske stjernekokke og madentusiaster, kan du blive klogere på at mikse din egen cocktail, når den tidligere Mash-bartender Jonas Brandenborg Andersen, kåret som Nordens bedste bartender i 2016, ryster shakeren og skænker dig de bedste tips fra bag baren.

Se programmet for lørdag

Søndag d. 15. april

Vil du være klogere på fisk, så se hvordan du fileterer og tilbereder forskellige typer fisk, når Timm Vladimir indtager scenen søndag. Du kan ligeledes lytte med, når hele Danmarks dessertdarling Mette Blomsterberg trækker i forklædet og forsøder tilværelsen med snorlige kager til dessert. Skal det være mere snasket end sødt, kan du lægge vejen forbi burgerguruen Klaus Wittrup fra Gasoline Grill, der ifølge det amerikanske medie, Bloomberg, laver nogle af verdens bedste burgere. Er du til grøntsager, så se med, når Maria Engberg, bloggeren bag Vanløse Blues, fortæller og demonstrerer fra et køkken uden kød, mens Selina Juul giver dig opskriften på meget mindre madspild. Katrine Klinken viser, hvordan du nemt kan lave mad og introducere gode køkkenvaner, selv til familiens mindste, hvorimod Rasmus Munk fra Restaurant Alchemist vil kaste sig over molekylærgastronomien og med sin passion for iscenesættelse og tankevækkende madoplevelser, tager dig med på en anderledes madoplevelse, der giver næring til tanker og måske svar på nogle af livets store spørgsmål og dilemmaer.

 

Nysgerrig på mere? Så læs mere herunder.