Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sceneprogram for lørdag d. 14. april

Kl. 09.20-9.35 Velkomst

Direktør Søren Steffensen, Irma  

Kl. 09.35-09.55

Hvordan danske Too Good to Go bekæmper madspild international

Hvis madspild var et land, ville det ligge på en 3. plads over de største CO2-udledere - kun overgået af USA og Kina. Maden er en af vores vigtigste ressourcer, og hvert år spilder vi 1/3 af al mad verden over. Derfor er det Mette Lykkes vision for virksomheden Too Good To Go at skabe en verden hvor mad spises og ikke spildes. Hør med, når en af Danmarks helt store iværksættere, Mette Lykke, sætter fokus på kampen mod madspild.

CEO Mette Lykke, Too Good To Go ApS

Kl. 10.05-10.55

Lad os redde verden med mad

Michael Museth er uddannet slagter og har arbejdet som kok på både elite og catering-niveau. Som iværksætter har han de sidste 5 år arbejdet på at etablere Folkets Madhus og finde tilbage til kernen i hans faglighed. Folkets Madhus er startet på en drøm og en irritation: En drøm om at lære de kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer, fordi det er en falliterklæring, at vores ungdom ikke kan tilberede et ærligt måltid. På messen vil Michael Museth svinge gryderne og fortælle mere om, hvordan vi sikrer verdens fremtid.

Slagter og ejer af Folkets Madhus Michael Museth

Kl. 11.05-11.35

Det ultimative brød

Jalm&B’s madmissionærer, den tidligere Noma-kok Rasmus og tidligere udviklingschef fra Meyers Madhus Marko, fortæller fra scenen om vejen mod det ultimative økologiske surdejsbrød bagt udelukkende på korn, vand og salt. Fortællingen tager os forbi den glutenforskrækkelse og de glutenfordomme, der har ramt Danmark og mange andre lande. Hvad har industrien gjort ved vores brød de sidste 50 år? Hvad er det ultimative brød? Rasmus og Marko kommer glutenfordommene til livs og fortæller om det naturlige, sunde surdejsbrød og de gode spiseoplevelser det fører med sig.

Rasmus Kristensen - Madmissionær og produktudvikler hos Jalm&B
Martin Marko Hansen - Madmissionær og marketing manager hos Jalm&B

kl. 11.50-12.30

Gorms pizza-challenge

Mød GoCook-ambassadøren og TV-kokken Gorm Wisweh i en challenge med to "youngsters", som elsker den klassiske pizza. Kan man bage en lækker pizza uden pepperoni og pølser i dobbelt lag? Og hvad er Gorms bedste råd til at få børnene med i køkkenet? Bagefter kan børnene bage deres egen pizza i GoCooks gratis pizzaværksted sammen med Gorm. 

Gorm Wisweh

Kl. 12.45-13.00

Klimakysset tryller vand til kage

 

 

 

Jesper Søvndal, Den store bagedyst-finalist

Kl. 13.10-14.05

Grøn mad

Mad med grøntsager i fokus er kommet for at blive, hvad enten årsagen er bekymring for klimaet, dyrene, ens egen sundhed eller slet og ret fordi man elsker grøntsager og den mangfoldighed af smage og muligheder der findes i dem. Adam Aamann vil komme med inspiration til hvordan man får bunker af velsmag i grønne retter, uden at lide afsavn på umamien. Det bliver hverken 100% vegansk eller vegetarisk, men grøntsagerne vil spille hovedrollen og kødet vil være reduceret til et krydderi.

Adam Aamann

Kl. 14.15-15.05

Bitterhed, Cocktailens hemmelige Ingrediens

Bliv klogere på hvordan en cocktail skal mikses, når Nordens bedste bartender i 2016, ryster shakeren og skænker dig de bedste tips fra bag baren.

 Jonas Brandenborg Andersen
Tata, Hotel Sanders

Kl. 15.20-16.45

Undergrunden

Claus Meyer har gennem 30 år stået I spidsen for en række udviklings-initiativer der har været med til at forandre dansk madkultur. Ofte initiativer der har været beskedne i størrelse, men som har banet vejen for andre. Ved Irmas madmesse vil han introducere fire fødevareentreprenører og start-ups, der hver for sig er med til at sætte nye  dagsordener indenfor deres område.

Søndag d. 15. april

Bliv klogere på fisk i mange variationer, når Timm Vladimir fyrer op under gryderne, eller begiv dig ud i en verden af sødt, når Mette Blomsterberg gæster scenen.

Se hele programmet her
irmapigen

Oplev også...

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Workshops på messen 2018

Få selv fingrene i dejen og lad børnene gå amok i chokolade på workshops ved dette års messe.

Se udvalget af workshops her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Åndeligt føde på messen 2018

Vi har ved messen forsøgt at samle alt det, som gør Irma til Irma. Og vi kommer derfor ikke uden om, at det indebærer noget med mening, holdninger og omtanke. Se herunder hvad der ellers er at finde på årets messe.

Læs mere her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Meget mere for børnene...

Årets messe! Mad&Glæde 2018

En hel etage fuld af gyldne dråber

En hel etage fuld af gyldne dråber