Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sceneprogram for søndag d. 15. april

Kl. 09.30-10.20

Alt om fisk

Bliv klogere på forskellig tilberedning af fisk, hvordan man fileterer fisk, steger fisk, spiser rå fisk, og lidt om bæredygtigt fangst i Danmark, når Timm Vladimir besøger Mad&Glæde 2018.

Timm Vladimir

Kl. 10.40-11.25

Børnenes køkken

Man skal lære at være i et køkken ligesom man skal lære at cykle. Det er ikke svært, og der er mange måder for børn at være med. De mindste skal have mindre opgaver, og børn fra 10-12 års alderen kan lære at lave alt. Voksne der ikke har lært at lave mad kan lære det sammen med børn. Det skal være hyggeligt at skabe noget sammen. Skab køkkenglæde. Skab en god stemning om det at lave mad sammen med små og større børn. 

Kom og få ideer til at komme godt i gang med at lave mad fra barnsben og tips til hvad der passer til hvilken alder.

Katrine Klinken - Kok, madskribent og kogebogsforfatter

Kl. 11.55-12.30

Holistisk Gastronomi

På Alchemist giver Rasmus Munk sit bud på en luksusmadoplevelse, der ændrer den almene indstilling til højgastronomi. Velsmagende mad på ingredienser af allerhøjeste kvalitet står ikke alene, når Rasmus Munk sætter rammerne for sine højgastronomiske totaloplevelser, hvor han med inspiration fra teatret og kunstens verden gør måltidet til en komplet sanseoplevelse. På messen viser Rasmus Munk hvordan han arbejder med smag, teksturer og teknikker, når han fremtryller retter som askebægeret og lammehjernen i kraniet fra restaurantens menukort.

Rasmus Munk

kl. 12.45-13.15

Det perfekte brød

 

Rasmus og Marko går scenen, for at dræbe myter og gluten, og for at klæde dig på, til at bage det perfekte brød. 

Kl. 13.35-14.20

Grøntsagspassion

Vanløse Blues-bloggeren Maria er mere end almindelig pjattet med grøntsager. Hun er til enkle og nemme retter uden kød og med masser af grønt. Se med når hun kaster sig over det grønne køkken på messen, hvor hun vil dele ud af sin glæde og passion for grøntsager søndag d. 15. april.

Maria Engberg
Vanløse Blues

Læs mere her

Kl. 14.40-15.25

Hvordan laver du en af Verdens bedste burgere

Er du én af dem, der elsker en god og saftig burger? Klaus Wittrup har gennem hele sit liv været meget begejstret for burgere og savnede en afsindig god burger i København – ligesom dem man kan få i de mange burger-joints i USA, hvorfra Klaus har hentet sin inspiration. Med økologiske råvarer af den bedste kvalitet er Gasoline Grill blevet verdenskendt, da det anderkendte medie Bloomberg kårede Klaus' burger som én af verdens bedste. Du kan på messen høre mere, når Klaus deler ud af sine tips og tricks.

Klaus Wittrup
Gasoline Grill

Kl. 15.40-16.40

Blomsterbergs søde univers

Få indblik i at kreere de fineste søde sager, når Mette Blomsterberg byder dig indenfor i hendes søde univers.

Mette Blomsterberg

irmapigen

Oplev også...

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Åndeligt føde på messen 2018

Vi har ved messen forsøgt at samle alt det, som gør Irma til Irma. Og vi kommer derfor ikke uden om, at det indebærer noget med mening, holdninger og omtanke. Se herunder hvad der ellers er at finde på årets messe.

Læs mere her
Årets messe! Mad&Glæde 2018

Meget mere for børnene...

Årets messe! Mad&Glæde 2018

En hel etage fuld af gyldne dråber

En hel etage fuld af gyldne dråber

Årets messe! Mad&Glæde 2018

Workshops på messen 2018

Få selv fingrene i dejen og lad børnene gå amok i chokolade på workshops ved dette års messe.

Se udvalget af workshops her