Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Workshops ved messen i 2017

Tid til at trække i arbejdstøjet

Pastaværksted og italiensk madnørderi

Kom forbi og oplev hvor let og smagfuldt du kan tilberede Il Fornaio’s økologiske pasta. Il Fornaio deler ud af italiensk madnørderi, håndlavet økologiske surdejsbrød og fif til gode smagsoplevelser. Du kan bl.a. smage Il Fornaio’s Pappardelle tilberedt med den sødmefulde Datterino tomatsalsa fra Sicilien.

Ølcocktail med Bryggeriet Skands

Kom forbi Bryggeriet Skands for at lave Ølcocktails! Som noget nyt introducerer Skands ølcocktails. Kom og lær, hvordan du laver en dejlig cocktail med f.eks. EgtvedPigens bryg. Tilmelding er nødvendig, og sker i standen på messen. 

Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Økologisk Chokolade fra Økoladen

Kom og få en snak om økologisk chokolade. Chokolademesteren Jan Elmelund giver tips og tricks omkring økologisk chokolade. Vi har også inviteret Peter Kofod, kendt som dommer i et afsnit af den store bagedyst.

Kom og vær med til bl.a. at lave din egen overtrukket økologiske marcipan, pladechokolade eller en chokoladebar med lækker topping.

Økologisk sodavand fra Macarn

Hvordan laver man egentlig en økologisk sodavand uden tilsætningsstoffer? Det ved Jan!

Han er nemlig Irmas leverandør på vores økologiske sodavandsserie. På messen laves der sodavand af friskpressede citrusfrugter - kom smag og vær med.

Få fingrene i dejen sammen med Skærtoft Mølle

Hvorfor er det egentlig værd at bruge mel af høj kvalitet? Og hvad får man ud af det?

Alt det, og meget mere får du svar på hos Skærtoft Mølle.

Så kom forbi og vær med til at ælte, bage og smage på Skærtofts mølles smagfulde produkter. 

Vær' med til at lave din egen Raw-Bite

Sammen med deltagerne til årets madfest vil Raw-Bite vise, hvordan man kan lave sin helt egen lækre Raw-Bite. Hvem ved? Måske kan man få inspiration til en helt ny smagsvariant.

Vejen til det gode brød sammen med Reinh van Hauen

Hvad er hemmeligheden til det perfekte brød? Og hvordan når man I mål med det? Kom og mød Reinh Van Hauens bagemester, som hele dagen lang er klar til at øse ud af sin visdom for alle brød-interesserede. 

Mød Danmarks førende ekspert indenfor insekter sammen med Kalu

Hør om og smag på fremtidens fødevarer. Besøg Kalu på messen og mød desuden Danmarks førende ekspert indenfor insekter, "Buglady"

Gå på smagsopdagelse i Hansens flødeis univers

Kom forbi og gå på smagsopdagelse i Hansens flødeis univers, hvor der vil være en masse forskellige isvarianter at smage og mulighed for at se hvordan isen laves.

 

Helt unikt for børn vil der være mulighed for at komme og lave sin helt egen Eskimo. I det lille Eskimo værksted kan børn komme og dyppe mini eskimoer i chokolade og lave deres helt egen ispind. 

Kog, rist, hak og bland sammen med Food Solutions / Grød

Food Solutions/Grød står klar til at tage dig i hånden og vise dig grødens alsidighed. På workshoppen kan I sammen koge, riste, hakke og blande den perfekte granola, og siden hen kigge på de utalige anvendelsesmuligheder; skyr, smoothie bowls, grød, is, granolabarer og meget, meget mere. 

 

 

Æblemost - næsten som i vinens verden

Oplev forskellige smage sammen med Danske Frugtavlere.

Kom forbi de Danske Frugtavleres stand og oplev hvor forskelligt æblesorter og moste kan smage. Du får mulighed for at smage sortsrene æblemost, eller blandinger med saft af danske bær. 

Vi går til smagningerne næsten som var det vin. 

Snapseværksted

Aalborg Akvavit og Irma invitere dig indenfor i vores snapseværksted. Her vil vores kyndige snapseeksperter hjælpe dig til at lave din helt egen personlige Aalborg Basis snaps. Vi har taget et overflødighedshorn af fantastiske råvarer med, som du frit kan bruge til at frembringe lige den smag du ønsker. Her er det kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Der kan købes billet til denne workshop her

Nemt hverdagsgrønt

Kom og bliv inspireret til at spise mere grønt i hverdagen. Vores kok viser tips og tricks til at få mere grønt i hverdagsmaden, og inspirerer til at du selv sammensætter en lækker grøn frokost.

Der kan købes billet til denne workshop her - UDSOLGT