Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Betalte smagninger Messe 2019

Smag på de gode sager i godt selskab

Vær med når vores leverandører udfordrer smagsanserne

Igen i år kan du smage på det bedste fra nær og fjern i vinens verden. Læs mere om de forskellige smagninger herunder og sikr billet til din favorit.

Husk også at købe din billet til messen, for at få adgang til den pågældende smagning eller workshop.

Køb billet!

 

irmapigen

Weekendens smageprogram

Lørdag d. 2. marts - Scene 1

Scene 1:

| kl. 10.00 | Champagnesmagning med Benjamin Fourmon

Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil tage os igennem smagningen af nogle af deres mest gængse Champagnetyper. Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billetter her!

| kl. 11.15 | Vinsmagning med Chapoutier 

Entrébillet til vinsmagning med topproducent af Rhône- og Provencevin. Her får du muligheden for at smage vin dels fra det spændende vinhus fra Sydrhône, Pierre Henri Morel og dels vine fra Mathilde Chapoutier fra Provence. Smagningen bliver kommenteret af eksportdirektør Cyrille, som også ejer Pierre Henri Morel. Bemærk at smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billetter her!

| kl. 12.30 | Vinsmagning med Spier

Entrébillet til vinsmagning med Spier. Her får du muligheden for at blive klogere på den sydafrikanske vinproducent Spier, når kældermesteren
Frans Smit fortæller om vinhusets initiativer og tage os igennem smagningen af et udvalg af deres vine. Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.

Køb billetter her!

| kl. 13.45 | Caviar- og champagnesmagning med Rossini

De forskellige typer af caviar er lige så forskellige som druer i vines verden. Kom og smag tre forskellige typer af disse eksklusive perler og hør Jacob Marsing-Rossini fortælle om verdensmarkedet for caviar. Vi glæder os til at se jer.

Køb billetter her!

| kl. 15.00 | Spændende spiritussmagning med Diageo

Entrébillet til til spiritussmagning. Diageo er verdens største spiritusfirma og ejer adskillige af de største brands indenfor spiritusverdenen. Sidste år fokuserede vi på Gin i spændende seminarer, hvoraf flere hurtigt blev udsolgt. Vi har endnu ikke alle detaljerne på plads, men interesserer du dig for spiritus, drinks og cocktails så er dette lige noget for dig. Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.

Køb billetter her!

| kl. 16.15 | Cocktailworkshop med Hans Just 

Entrébillet til cocktailworkshop med Hans Just. På denne workshop vil du have mulighed for at lære tips og tricks fra en af Danmarks bedste bartender, så du let og hurtigt kan fremtrylle lækre cocktails for dine
gæster derhjemme.

Tryk på knappen nedenfor for mere info og billetkøb:


Køb billet

Lørdag d. 2. marts - Scene 2

 Scene 2:

| kl. 09.30 | Lær at bage med vildgær med Jalm&B

Jalm&B’s madmissionærer viser, og fortæller om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering. Få hænderne i dejen og lær fra de bedste, hvordan man bager det ultimative surbrødsdej, hævet på vildgær. 
Og som prikken over i'et får du din egen dej med hjem.

Køb billetter her!

| kl. 10.30 | Ølsmagning og historiefortælling med Mikkeller

Entrébillet til ølsmagning og historiefortælling med bryggeriet Mikkeller.
Kom forbi og hør om Mikkellers historie, tiltag rundt omkring i verden og over 2000 forskellige øl. Går du også, og undrer dig over, hvordan virksomheden gik fra at være et køkkenbryggeri, til et kontraktbryggeri? Kom, og hør hele historien, imens du samtidig smager den. Vi glæder os til at se jer!

Køb billetter her!

| kl. 12.00 | Ostesmagning med Geia

Entrébillet til smagning af specialoste hos Geia Food A.S. Vi har inviteret italienske Francesco Lanfredi fra Ambrosi S.p.A., der producerer Parmigiano Reggiano DOP af højeste kvalitet. Blev taget med på en rejse igennem et århundrede, hvor familietraditioner og håndværk har gået hånd i hånd.

Sammen med oplægget vil du blive præsenteret for Parmigiano Reggiano med forskellige lagringstider – ledsaget af et glas vin.

Denne smagning vil foregå på engelsk. 

Køb billetter her!

| kl. 13.00 | Ølsmagning og historiefortælling med Mikkeller

Entrébillet til ølsmagning og historiefortælling med bryggeriet Mikkeller.
Kom forbi og hør om Mikkellers historie, tiltag rundt omkring i verden og over 2000 forskellige øl. Går du også, og undrer dig over, hvordan virksomheden gik fra at være et køkkenbryggeri, til et kontraktbryggeri? Kom, og hør hele historien, imens du samtidig smager den. Vi glæder os til at se jer!

Køb billetter her!

| kl. 14.15 | Øl- og ostesmagning med Jacobsen

Det har i årevis været god latin, at man naturligvis drikker vin til ost. 
Men til dette arrangement, vil du med egne smagsløg opleve, at der er lige så mange muligheder med øl. Du vil undervejs få en introduktion til de grundlæggende sensoriske principper, så du bliver klar til på egen hånd at sammensætte det perfekte øl og ostebord.
Gå ikke glip af dette velsmagende arrangement.

Køb billetter her!

| kl. 16.00 | Vinsmagning med Sarotto

Bliv klogere på Barolo, Barbaresco og mange flere af de bedre vine fra Sarotto, når Paul Borgogno tager os igennem en smagning af både velkendte og helt nye vine fra det italienske vinhus.
Bemærk af smagningen foregår på engelsk.

Tryk på knappen nedenfor for mere info og billetkøb:


Køb billet

Søndag d. 3. marts - Scene 1

Scene 1:

| kl. 10.00 | Champagnesmagning med Benjamin Fourmon 

Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil gennemgå de forskelle der er på ikke Vintage og Vintage-Champagner. Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billetter her!

| kl. 11.15 | Champagnesmagning med Benjamin Fourmon 

Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil tage os igennem smagningen af et udvalg af Vintage-Champagner Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billetter her!

| kl. 12.30 | Vinsmagning med Chapoutier 

Entrébillet til vinsmagning med topproducent af Rhône- og Provencevin. Her får du muligheden for at smage vin dels fra det spændende vinhus fra Sydrhône, Pierre Henri Morel og dels vine fra Mathilde Chapoutier fra Provence. Smagningen bliver kommenteret af eksportdirektør Cyrille, som også ejer Pierre Henri Morel. Bemærk at smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billetter her!

| kl. 13.45 | Vinsmagning med Sarotto

Bliv klogere på Barolo, Barbaresco og mange flere af de bedre vine fra Sarotto, når Paul Borgogno tager os igennem en smagning af både velkendte og helt nye vine fra det italienske vinhus.
Bemærk af smagningen foregår på engelsk.

Køb billetter her!

| kl. 15.00 | Spændende Spiritussmagning med Diageo

Entrébillet til til spiritussmagning. Diageo er verdens største spiritusfirma og ejer adskillige af de største brands indenfor spiritusverdenen. Sidste år fokuserede vi på Gin i spændende seminarer, hvoraf flere hurtigt blev udsolgt. Vi har endnu ikke alle detaljerne på plads, men interesserer du dig for spiritus, drinks og cocktails så er dette lige noget for dig. Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.

Læs mere om info og køb billetter via knappen:


Køb billet

Søndag d. 3. marts - Scene 2

Scene 2:

| kl. 09.30 | Baristakursus med Lavazza

Elsker du kaffe? Og ønsker du at vide mere om kaffens verden og hvordan du brygger den perfekte kop kaffe? Så kom og deltag på Lavazzas baristakursus, hvor vi tager dig med på en rejse ind i kaffens verden
og de mange nuancer, der gemmer sig i koppen. Lær håndværket bag slow brew håndbrygning, for det betyder nemlig noget, hvordan du brygger din kaffe. Vi glæder os til at se jer.

Køb billetter her!

| kl. 10.30 | Baristakursus med Lavazza

Elsker du kaffe? Og ønsker du at vide mere om kaffens verden og hvordan du brygger den perfekte kop kaffe? Så kom og deltag på Lavazzas baristakursus, hvor vi tager dig med på en rejse ind i kaffens verden
og de mange nuancer, der gemmer sig i koppen. Lær håndværket bag slow brew håndbrygning, for det betyder nemlig noget, hvordan du brygger din kaffe. Vi glæder os til at se jer.

Køb billetter her!

| kl. 11.45 | Lær at bage med vildgær med Jalm&B

Jalm&B’s madmissionærer viser, og fortæller om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering. Få hænderne i dejen og lær fra de bedste at bage det ultimative surbrødsdej, hævet på vildgær.
Og som prikken over i'et får du din egen dej med hjem.

Køb billetter her!

| kl. 13.00 | Ostesmagning med Geia

Entrébillet til smagning af specialoste hos Geia Food A.S. Vi har inviteret den hollandske Cheesemaster fra Cono Kaasmakers, der vil gøre dig klogere på hvad produktionsmetode og lagringstid reelt betyder for din ost, samt præsenterer dig for deres Beemster ostes fremstilling og udvikling; fra ung til gammel.

Sammen med oplægget vil du blive præsenteret for Beemster oste med forskellige lagringstider – ledsaget af et glas vin.

Denne smagning vil foregå engelsk.

Køb billetter her!

| kl. 14.00 | Øl- og ostesmagning med Jacobsen

Det har i årevis været god latin, at man naturligvis drikker vin til ost. 
Men til dette arrangement, vil du med egne smagsløg opleve, at der er lige så mange muligheder med øl. Du vil undervejs få en introduktion til de grundlæggende sensoriske principper, så du bliver klar til på egen hånd at sammensætte det perfekte øl og ostebord. Gå ikke glip af dette velsmagende arrangement.

Køb billetter her!

| kl. 15.15 | Caviar- og champagnesmagning med Rossini

De forskellige typer af caviar er lige så forskellige som druer i vines verden. Kom og smag tre forskellige typer af disse eksklusive perler og hør Jacob Marsing-Rossini fortælle om verdensmarkedet for caviar. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om info og køb billetter via knappen:


Køb billet