Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sceneprogram 2019

Lørdag d. 02. marts 2019

Glæd dig til en dag i nysgerrighedens og madglædens tegn!

09.20 - 09.35 - Velkomst ved Direktør Søren Steffensen

10.00 - 10.55 - Det Italienske køkken med Elvio Milleri og Mikkel Karstad

Elvio Milleri og Mikkel Karstad inviterer dig ind i det italienske køkken. Det behøver ikke være elitært, dyrt eller frelst – tværtimod. Det er simpelt og de gode råvarer taler for sig selv. Bliv inspireret, underholdt og måske endda udfordret.

11.10 - 11.55 - Nem hverdagsmad med Louisa Lorang

Louisa laver hurtig, nem hverdagsmad - med ekstra grøntsager. Nogle af retterne kan laves på blot 7 minutter!  Spis med og snak med mad i munden. 

11.55 - 12.10 - Karryevent med Jonas Vigkilde

Kom med i karry-køkkenet og mort din helt egen karry. Det handler om fællesskab og madglæde med familien og vennerne, når Hello Kitchen byder indenfor i husets hyggeligste værelse.

12.20 - 13.00 - Foredrag og debat om emballage med Henrik Beha 

Danske supermarkeder og fødevareproducenter har fået øjnene op for vigtigheden af at udvikle mere bæredygtig fødevareemballage. Efter foredraget vil der være en debat omkring emnet: Hvad kan supermarkeder, leverandører og forbrugere gøre for at mindske brugen af emballager og plastik? Rie 

13.10 - 13.55 - Hvorfor er grøntsager så sunde - med Anette Harbech Olesen

Kom og få inspirerende indspark og velunderbygget viden om god og sund hverdagsmad, når Anette fortæller om, hvorfor grønsager er så sunde.

14.15 - 15.10 - Et vildt køkken - med Jakob Mielcke

Jakob Mielcke er en ener i dansk gastronomi, han er en stolt, passioneret og autodidakt kok, som arbejder med de vanskeligste råvarer med en stor ydmyghed.

15.30 - 16.30 -  Creme, urter og min kærlighed til det søde køkken - med Nikolaos Strangas

Kom og smag og få opskriften på Strangas yndlings creme! Det er en enkelt, smagfuld klassisk creme som du kan bruge til lagkager, desserter eller til tærter.

 

Søndag d. 03. marts 2019

Søndagen byder på et program, som kan slå benene væk under selv den hårdeste madelsker. 

09.30 - 10.15 - Inspiration til årstidens råvarer med Karoline Trier

Hvordan udnytter du helt almindelige gode sæson råvarer, til både hverdagsmad, gæstemad og smukke desserter? 

10.25 - 11.15 - Passion og intuitiv tankegang med Mads Cortsen

Der skal leges med lavbagte skønne norske kammuslinger,  citrus emulsion og sauce blanquette på salvie i flydende kvælstof! Undervejs bliver der krydret med personlige anekdoter. 

11.25 - 12.20 - Donutmodellen LIVE med Anders Morgenthaler

Du opleve Anders Morgenthalers’ nye podcast, Donutmodellen, LIVE. I Donutmodellen får en iværksætter chancen for at pitche et koncept eller en virksomhed for tre investorer. Det eneste kriterie der er til iværksætteren er, at projektet skal have til formål at skabe vækst på en bæredygtig og klimavenlig måde. 

12.30 - 13.15 - Brug jeres sunde fornuft med Dak Wichangoen, KiinKiin

Dak er født i thailand, og som thailændere smider man næsten aldrig noget ud. Alt kan bruges og laves til lækker mad. Det er et spørgsmål om at bruge fantasien og kreativiteten!

13.25 - 14.15 - Hvordan gik det til at danskerne smed deres egen madkultur ud med badevandet og holdt op med at lave mad? med Bo Jacobsen

Der skal røres torskesalat, som selvfølgelig skal smages af publikum - for vi skal snakke om, hvordan det gik til, at vi stoppede med at lave mad, og smed en madkultur ud med badevandet. 

14.25 - 15.05 - How to find and use wild plants and fungies, with Everist Marsh* 

A talk-demonstration where ancestral health, cuisine and culture mix together to turn everyday ingredients into new perspectives for contemporary life in the 21st century.

Plants, algae or mushrooms were part of the origins of humanity and their uses to date speak to human evolution. Today's cuisine is the expression of this evolution.

15.15 - 16.05 - Fisk med Adam Price. 

Kom med i køkkenet, når Adam Price tilbereder fisk. Med alt godt fra havet som hovedingrediens, slår Adam et slag for at få endnu mere af den dejlige fisk på middagsbordet i de danske hjem. Se, smag og vær med, når Adam kokkererer og forhåbentlig inspirerer til nye og spændende fiskeretter, som alle kan være med på.

16.15 - 16.55 - Enkle pynteteknikker til kager med Emil Obel

Der skal leges med pynteteknikker! Lær enkle, men imponerende teknikker og metoder, som alle, med få remedier i hjemmet, kan mestre. Lær at løfte dine egne kager til små mesterværker. 

 

*Dette foredrag vil foregå på engelsk

 

Køb billetter her!

irmapigen

Oplev meget mere på messen!

Årets messe! Mad&Glæde 2019

Betalte smagninger Messe 2019

Smag på de gode sager i godt selskab

Læs mere om smageprogrammet her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

Madfest i hver en krog af Forum

Til Irma madmesse i 2019 kan du møde et hav af leverandører

Se nogen af leverandørerne her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

Workshops på messen 2019

Det er tid til at komme i arbejdstøjet!

Se udvalget af workshops her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

Baren er åben!

Ses vi i østers- og champagnebaren?

Læs mere om hvad du kan nyde i baren her