Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Workshops på messen 2019

Tid til at trække i arbejdstøjet

Kom og vær med!

Igen i år finder du en lang række workshops, med noget for enhver smag. Og vi er sikre på, at der også er noget for dig! 

Hvad med at blive klog på det grønne, Italienske køkken? Blive verdensmester udi fyldt chokolade og påskeæg? Lave din egen pizza af fersk koldhævet dej? Kaste dig ud i insekter? Eller måske noget helt femte?

Kig med her på siden og find ud af, hvad du skal deltage i på årets messe d. 02. og 03. marts. 

Køb billetter her!

Dare to eat udfordrer dine smagsløg

Vidste du at larver smager af ristede nødder? I standen, hos Wholi, kan du lave din egen granola med lækre larver og få den med hjem i din helt egen specialdesignede pose.

Der afholdes insektværksted for børn 4 gange i løbet af dagen:

Kl. 10-11.30
kl. 12-13.30
kl. 14-15.30
kl. 16-17.00

Økologisk Chokolade fra Økoladen

Kom og få en snak om økologisk chokolade. Chokolademesteren Jan Elmelund giver tips og tricks til, hvordan du kan kaste dig over chokoladen.

Lørdag vil emnet være lækre, fyldte chokolader og om søndagen vil den stå på, hvordan du selv kan lave din egne marcipanbrød.

Fish and chips på en anderledes måde

Hvad med at prøve kræfter med 'Fish and Chips' på en ny og anderledes måde? Nemlig med tang! Kom forbi og vær med til at stege torsk med tang-panérmix, lave savtang-chips og endeligt røre en tangpesto. 

 

Surdej- og pizzakursus med bagerne fra Il Fornaio

IL Fornaio’s bagere inviterer til mel, surdej og pizzabagning workshops. Du får fingrene i dejen samtidig med at bagerne fortæller om forskellen på eksempelvis fuldkornsmel og siciliansk durum. Du får tips og tricks til hvordan du kreere ægte italiensk pizza – med den rette surdejsbund og naturligvis en smagfuld topping. Som I vores præsentation på scenen, viser vi hvor dejligt enkelt det italienske køkken rent faktisk er – vegetarisk som udgangspunkt og med få gode råvarer. Deltagelse er gratis - men kræver tilmelding på Il Fornaio’s stand.

Hos Il Fornaio kan du også smage og blive inspireret af vegetariske retter tilberedt med kun 3-5 råvarer – enkelt og lækkert.

Snitteværksted og tegnestue hos Søris

På Søris’ stand bydes der på lækre smagsprøver med de økologiske grøntsager.

Smag den magiske kombination af cruditéer og dip lavet af damerne fra Carrotstick.dk, som også har lækre grøntsagsopskrifter med til dig, når du kommer forbi. Få en snak med økologerne bag det gode håndværk og hør om besøgsgården Sørisgaard, imens børnene snitter grøntsagsdyr, af de mange sjove grøntsager i snitteværkstedet.

Vær med til at lave din egen RawBite

Igen i år byder RawBite velkommen til en show og aktiv workshop på deres stand ved messen. Med ingredienser såsom dadelmasse, nødder og tørret frugt kan du her kaste dig over skærebrættet og lave din helt egen bar.  Alle er velkomne, både børn og voksne.

 

 

Økogrønt med Gartner Christen Olsen & Co.

Lær kunsten at kende bag de berømmede krydderurter fra Danmarks ældste gartnerfamilie, Christen Olsen. Tag familien med og få lidt økologisk jord under neglene og bring bagefter jeres nysåede lerpotter med hjem, så I sammen kan se foråret spire i vindueskammen.

Få samtidig den gode historie om Danmarks ældste gartnerfamilie, der siden 1590 har dyrket jorden omkring Torslunde lige udenfor Københavns bygrænse. Mød endvidere landets største kapacitet i krydderurter Hortonom Birgit Rasmussen, der deler ud af sin store viden om krydderurter. Barer og spisesteder har set idéen i vores store sortiment af friske krydderurter, og i den forbindelse vil den kendte cocktailbar RUBY give inspiration til, hvordan du kan bruge krydderurterne i drinks.

Meyers

Oplev Meyers grønne mad univers. Kom forbi og smag dig igennem Meyers grønne produkter, hvor du iblandt finder flere varianter hummus og pesto. Du kan også være den første til at blive bekendt med helt grønne nyheder, samt opleve gamle, som nye grønne middagsretter.

Du kan også besøge små workshops hos Meyer, og dagen lang vil du kunne komme i forklædet sammen med vores kokke og få tips og tricks om de skønne grønne sager.

Hello Kitchen

Hello Kitchen inviterer dig indenfor, når madglæde og fælleskab forenes i en skøn tosomhed. Her på standen kan hele familien være med. Både mor, far, bedstemor og bedstefar.

Hvis man ikke lige har dem alle med på messen, kan man lave en dejlig madgave til dem. Så kom ind og mort din egen karry eller cykl din egen smoothie, når det går løs i familiekøkkenerne.

Hansens Is

Hos Hansens Flødeis er du inviteret til eksklusiv forpremiere på Hansens nye isdessert: TØ. Det handler om den optimale is-oplevelse! TØ er nemlig en økologisk isdessert, der skal nydes optøet. Kom og pynt din egen isdessert med knas - en helt ny oplevelse, hvor konsistenser møder hinanden.

To lækre smagsvarianter af portionsdesserten TØ lanceres i Irma til maj.

irmapigen

Læs mere om messens udbud af oplevelser her

Kampagner

Årets messe! Mad&Glæde 2019

Sæt kryds i kalenderen d. 2. og 3. marts.

Læs om Mad&Glæde 2018 her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

Betalte smagninger Messe 2019

Smag på de gode sager i godt selskab

Læs mere om smageprogrammet her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

Sceneprogram 2019

Hvem glæder du dig til at se på scenen til Mad&Glæde?

Se weekendens program her
Årets messe! Mad&Glæde 2019

GoCook by Irma

Årets madfest er også for børn. Tag dem med og slip dem løs i GoCooks univers.

Læs mere om GoCook her