Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Esben og Peter

Her går det også godt

Modet til at gå nye veje

Irma er madglæden. Irma er frontløberen. Og Irma er modet til at gå nye veje, og aldrig være bange for at fornye sig og se verden med nye øjne. Til at pudse vores briller af har vi fået hjælp af Esben Bjerre og Peter Falktoft. Sammen sætter vi fokus på mærkesager og hjertesager som er vigtige for os og vigtige for dig. 

Her går det også godt

Esben Bjerre og Peter Falktoft er et par gæve gutter kendt fra DR. I det nye år kan du lytte til Peter og Esben hver uge i deres podcast "her går det godt". 

Og hvis du gerne vil have mere af Esben og Peter, så hold øje med denne side, hvor vi opdaterer med vores nyeste videoer af Esben og Peter. 

Da Peter og Esben blev testet for økologi

I to uger har Peter og Esben levet 100 % økologisk. Deres urin er testet før og efter, og nu er tiden kommet til, at de skal høre hvilken forskel man kan se. 

 

Er peter virkelig ren som Rolf, og har Esben noget ulovligt i kroppen? Det fandt vi ud af, da vi testede hvor økologiske Esben og Peter egentlig var i Øktober. 

Irma giver skrabeæg én på skallen!

Hør hvor gammel Esben var da Irma sagde: "Nej tak" til buræg og, hvorfor Peter bliver kaldt et æggemonster af Esben. Se også hvad Peter fortrækker, når han skal købe æg.

Læs mere om buræget klik her >

Bliv medlem i Irma!

Hør hvad Esben mener med, at man kan pimpe sit medlemskort, på flere forskellige måder. Se hvor nemt det er for Esben, at betale med hans Coop app på mobilen. 

Bliv medlem klik her >

Tøm en Irma på 131 sekunder!

Esbens barndomsdrøm er gået i opfyldelselse. Han har fået muligheden for, at tømme en Irma på bare 131 sekunder sammen med Peter. Hør hvad Esbens helt store must er, for hvad han SKAL have i vognen. 

Se konkurrencevindere klik her >

Hvorfor skal du være medlem i Irma?

Peter er lidt skeptisk om Coop kortet, men Esben får hurtigt overbevidst Peter om, de mange fordele ved kortet. Hør hvad Peter mener om Esbens såkaldte flyverflasker. Se derudover Esbens helt store begejstring for Coop's app, og de store besparelser man kan, opnå med de personlige tilbud. 

Bliv medlem klik her >
irmapigen

Læs mere om at være medlem...

Medlemskab

Medlems-arrangementer

Spændende oplevelser arrangeret af Irmas medlemmer og medlemsbestyrelsen

Tilmeld dig her
Medlemskab

Innovationspulje

Vil du arrangere Irmas næste medlemsarrangement?

Ansøg her
Medlemskab

Medlemsfordele - Læs mere her

Der er masser af fordele for dig, der er medlem af Coop og har valgt Irma som tilhørsbutik.

MEDLEMSFORDELE
Medlemskab

Bliv medlem i Irma - Se mere her

Som medlem af Coop kan du vælge din lokale Irma som din tilhørsbutik. Læs mere og bliv medlem her.

Meld dig ind allerede i dag