Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Food Lab i Irma på Østerport

NYHED: Ristet Rug flytter ind i Food Lab i Irma på Østerport

Det stod ikke i kortene at Anne og Leif skulle gå hen og blive selvstændige iværksættere. De har begge en baggrund i akademiske fag, men de har altid gjort tingene på deres egen måde og drømmen om at skabe deres eget og gå efter nye idéer, bragte dem fra skrivebordet ud i street food køkkenet.

De vil vise at hovedingrediensen på det traditionelle danske frokostbord, rugbrød, er perfekt som smagfuld, sund og mættende fastfood. 

”Ristet Rug er, som navnet antyder, økologisk mad baseret på rug. Vi har skabt vores helt særlige rugbrød der er saftigt og blødt indeni og har en lækker knasende skorpe. Vi serverer, med et stort smil, vores lune smørrebrødsburgere med lækre hjemmelavede ingredienser af den bedste kvalitet.”

Du kan finde Ristet Rug i Irma Østerport frem til 30/10.

Læs mere om Ristet Rug her

Menu i Irma Food Lab:

 

 

Lun Smørrebrøds Burger m/ Kartoffel (Nykogte kartofler med frisk spinat, på hjemmerørt mayonaise, drysset med frisk purløg).

Lun Smørrebrøds Burger m/ Frikadelle (hjemmelavet frikadelle med råsyltet rødkål, frisk spinat, på hjemmerørt dijonaise).

Lun Smørrebrøds Burger m/ Fiskefrikadelle (hjemmelavet fiskefrikadelle af sej, med frisk spinat, på hjemmerørt remoulade).

Taster: 3 sliders, 1 af hver.

Alle smørrebrøds burgere kan fås glutenfri og den med kartoffel kan også serveres i en vegansk variant.

 

 

Irma på Østerport

Efter to år med renovering, er vi klar med en ny flot butik lige ved siden af Østerport Station.

Kig forbi og oplev vores nye Food Hall, der serverer lækkerier til rejsen og en god kop kaffe. Besøg vores nye Deli, hvor slagteren står klar til at vejlede dig og tag en tur igennem Frugt og Grønt-afdelingen, der bugner af friske varer.  Eller se det store udvalg af Irmas To Go-retter, der er lækre retter til de dage, hvor det skal gå hurtigt.

Du kan selvfølgelig købe alle Irmas koniske varer, og vi har et kæmpe udvalg af ost.  

Vi glæder os til at byde dig inden for i helt nye omgivelser.