Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Det syder af sommer

Solen er kommet og grillen er tændt op.

Nem grillmad, opskrifter og tips til grillen

Få det bedste ud af madglæden på grillen. Lad dig inspirere af vores grillunivers, hvor vi har samlet lækre opskrifter, inspiration og kundernes egne grilltips.

Born to grill

Tag med Irma forbi Toldboden, når vi laver mad med nogle af Danmarks bedste kokke. Der bliver stegt chicken Joojeh, spidskål med østers yoghurt og mexicanske tortillas.  

Opskrift

Chicken Joojeh

Opskrift

Grillet spidskål med østers yoghurt, urter og ristet boghvede

Opskrift

Grillet oksetværreb

Opskrift

Rabarberkompot

Opskrift

Svinenakke i soja og ingefær

Opskrift

Al Pastor

Kød

Den gode pølse er tilbage

Hvem står bag sommerens gode, økologiske pølse? Svaret er både Gris, Lam og Co.

Om Irma

Irma Krydderiet

Irma Krydderiet er vores salt og peber. Vi håber du vil lade madglæde inspirere dig

Oplev madglæden

Kokkenes bedste grilltips

Fire af Danmarks bedste kokke giver grilltips og deres bud på, hvad der skal på grillen til sommer.

irmapigen

Kul på grisen

Opskrift

Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål

Opskrift

Hotdog med sennep af porter og æbleeddike

Opskrift

Spareribs

Opskrift

Pulled pork

Grilltip

En kalveculotte lægges i en pose med en lage af hyldeblomstsaft og citronskiver, salt og peber. Efter ca. 12-14 timer i lagen lægges culotten på den varme grill med låg i en halv times tid ... dertil bagte kartofler, selvfølgelig bagt på grillen, samt grillet hjertesalat. Dertil en god hvidløgsdressing - hjemmelavet, naturligvis - VELBEKOMME... og et godt glas rosévin.

Anja Thille Boye

irmapigen

Lam på risten

Opskrift

Grillet lammekølle med grøntsager og persilleolie

Opskrift

Lammeculotte med majs og asparges

Opskrift

Sommerlam i sommerland

Opskrift

Lammespyd

Grilltip

Bland et par grankogler sammen med grillkullet. Det gør det nemmere at tænde op og giver en dejlig smag til kødet.

Eva Therese Ebert

irmapigen

Fisk på grillen

Opskrift

Fisk, grøntsager og kikærter i en pakke

Opskrift

Kammuslinger med fennikelsalat

Opskrift

Kaffeglaseret laks med grøntsager

Opskrift

Grillet tun og spaghetti med ramsløg pesto

Grilltip

Læg hele majskolben med dækblade i vand en times tid inden den lægges på grillen. Så brænder den ikke og forbliver saftig.

Lani Jespersen

irmapigen

Grillet grønt og tilbehør

Opskrift

Majs på grillen

Opskrift

Grillede løg i estragonmarinade

Opskrift

Grønne asparges i sprød serrano

Opskrift

Kartoffelpakke på grillen

Opskrift

Melonraita med mynte

Opskrift

Flødeagurker med krydderurter

Opskrift

Spinat med parmesan og kapers

Opskrift

Courgettesalat med speltperler og jordnødder

Grilltip

Brug eftervarmen. Bag en lækker tærte med f.eks. havens brombær på grillen i eftervarmen. Servér med softice. Lækkert lækkert lækkert.

Erik Nielsen

Smag for mere?

Du finder endnu flere lækre opskrifter på grillmad og tilbehør i vores opskriftsunivers.

SE FLERE OPSKRIFTER