Solen er kommet og grillen er tændt op.
Få det bedste ud af madglæden på grillen. Lad dig inspirere af vores grillunivers, hvor vi har samlet lækre opskrifter, inspiration og kundernes egne grilltips.
Tag med Irma forbi Toldboden, når vi laver mad med nogle af Danmarks bedste kokke. Der bliver stegt chicken Joojeh, spidskål med østers yoghurt og mexicanske tortillas.
Fire af Danmarks bedste kokke giver grilltips og deres bud på, hvad der skal på grillen til sommer.
En kalveculotte lægges i en pose med en lage af hyldeblomstsaft og citronskiver, salt og peber. Efter ca. 12-14 timer i lagen lægges culotten på den varme grill med låg i en halv times tid ... dertil bagte kartofler, selvfølgelig bagt på grillen, samt grillet hjertesalat. Dertil en god hvidløgsdressing - hjemmelavet, naturligvis - VELBEKOMME... og et godt glas rosévin.
Anja Thille Boye
Bland et par grankogler sammen med grillkullet. Det gør det nemmere at tænde op og giver en dejlig smag til kødet.
Eva Therese Ebert
Læg hele majskolben med dækblade i vand en times tid inden den lægges på grillen. Så brænder den ikke og forbliver saftig.
Lani Jespersen
Brug eftervarmen. Bag en lækker tærte med f.eks. havens brombær på grillen i eftervarmen. Servér med softice. Lækkert lækkert lækkert.
Erik Nielsen
Du finder endnu flere lækre opskrifter på grillmad og tilbehør i vores opskriftsunivers.
SE FLERE OPSKRIFTER