Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Den lille høne on tour

Irma-familien er udvidet med en nysgerrig lille ny

Den lille høne

Irma-familien er udvidet med en lille ny. En neonhøne i miniformat, der det næste halve år vil rejse Danmark rundt i jagten på de gode fødevarehistorier.


For to måneder siden forlod Irma-hønen sin vante pind ved Søerne i København og fløj sydpå til genhusning på det biodynamiske landbrug Knuthenlund. Og hønen er faldet godt til.

Så godt, at det frie liv på landet for nylig har resulteret i en familieforøgelse og en lille ny kylling, der - akkurat som sin mor og Irma - er passioneret og nysgerrig på gode og bæredygtige fødevarer og deres oprindelse.

Derfor vil den lille høne den næste tid træde i sin mors hønsespor og tage på dannelsesrejse i det ganske land. Måske sågar til udlandet. Hver uge vil den lille høne flyve land og rige rundt på besøg hos en række af Irmas leverandører, kokke, bloggere, samarbejdspartnere, politikere, madelskere, meningsdannere, foodies og food fightere m.fl. til snak om kvalitet, råvarer, madglæde og en bedre verden.

On tour

Listen over personer, steder og virksomheder, som hønen vil besøge på touren, er lang. Nogle steder vil den lille høne blot tage på kort fransk visit, mens den andre steder gør ophold flere dage. Nogle personer har den lyst til at interviewe, og andre steder hopper den måske med i køkkenet. Og enkelte steder vil den måske gerne bare stå lidt for sig selv, mens den følger med i hverdagens gøremål.

Men én ting er sikkert. Den kommende tid står ikke blot på hygge og kaglen hønsegården. Alle steder på touren vil den lille høne undersøge, hvad der netop gør stedet eller personen til noget specielt, hvad angår fødevarer og produktionen af dem. Hønen vil hakke til. Helt ind til benet. Aflive myter og sørge for ren besked. Den vil sikre, at en fjer ikke bliver til fem høns og spørge ind til den åbne og ærlige produktion af vores fødevarer. Og til det aftryk, som produktionen af dem, har på vores verden.

Første stop for den lille høne er Too Good To Go, der tilbyder en alternativ løsning på den vestlige verdens store udfordring med alt for meget madspild.

irmapigen

Kom med på besøg!

Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Gasoline Grill

Den lille høne besøger Gasolin Grill

Bliv klogere på verdens bedste burger her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Mødrehjælpens kokkeskole

Den lille høne besøger Mødrehjælpens kokkeskole

Læs om hvilken forskel kokkeskolen gør her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Økoladen

Lækkersulten? Ellers så kom med Den lille høne til Økoladen

Læs mere om besøget her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Herslev Bryghus

En økologisk vision og en våd agenda

Bliv klogere på det økologiske bryghus her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Too Good To Go

Den lille høne besøger Too Good To Go

Læs mere om, hvordan vi formindsker madspild her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Irmas skovgrise

Den lille høne besøger Irmas skovgrise

Læs mere om besøget her
Den lille høne on tour

Den lille høne besøger Knuthenlund

Kom med den lille høne til Knuthenlund

LÆS MERE OM BESØGET HER