Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma åbner i Illum Underground

Velkommen i Irma i hjertet af København

Irma med mere...

Irma åbner i Illum Underground, så fra d. 30. august 2018, kan du klare dine indkøb i et yderst velassorteret madhus lige midt i Københavns pulserende shoppinghjerte. Illum Underground bliver en edgy markedsplads med mad- og drikkevarer, og en Irmabutik ud over det sædvanlige.


Butikkens egen slagterafdeling vil sørge for at der altid er et bredt udvalg af udskæringer til både hverdag og fest, og det samme gælder en velassorteret afdeling med ost og charcuteri.  
Med et indbydende Fine Wines koncept, kommer butikken til at forhandle en perlerække af udsøgte vine, og have et stort udvalg af de rigtigt gode flasker.  
Kaffesortimentet bliver også ekstra bredt, så alle kaffeelskende kunder kan finde netop deres favorit, hvad end det skal være hele bønner, kapsler eller kværnede bønner.
Når det skal være nemt og hurtigt at spise godt, vil Irma i Illum Underground også have meget at byde på, med et bredt udvalg af måltidsløsninger to go, til både frokost og aften, og uanset om man spiser lidt af det hele, eller foretrækker helt grønne måltider.

 

Et madhus for madelskere

Placeringen i Illum Underground understreger at Irma i høj grad ønsker at være til stede lige der hvor storbyens urbane forbrugere færdes. 

»Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der går op i økologi, dyrevelfærd, plantebaserede fødevarer og madglæde i det hele taget. Det er kunder, der primært findes i Storkøbenhavn, i Nordsjælland og i andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her. Irma skal være det foretrukne madhus for idealisterne og madelskerne« siger Irmas direktør, Søren Steffensen.

irmapigen

Kom til åbningsfest og shop lækkerier til gode priser d. 30. & 31. august