Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Støt og giv julen til flere

Køb Irma Krydderiet og støt Mødrehjælpen

Irma og Mødrehjælpen

Ved at give 10 kr. for juleudgaven af Irma Krydderiet, kan du være med til at støtte Mødrehjælpens arbejde ved at tildele trængte familier julehjælp.

Hvert år samler Mødrehjælpen ind, så børn i økonomisk trængte familier også kan få en jul med gaver og julemad.

Der er nogle klare kriterier for at blive godkendt til julehjælp. Ansøgerne skal have hjemmeboende børn under 18 år, have et lavt rådighedsbeløb og skal have været udsat for en særlig hændelse, som har gjort hverdagen svær at overskue.   

Sådan støtter du mødrehjælpen

Ved at købe julens Krydderiet donerer du 10,- til Mødrehjælpen. Alle pengene går ubeskåret til Mødrehjælpen. Hvis du ikke bor i nærheden af en Irma kan du købe magasinet hos Coop.dk Mad og naturligvis også læse magasinet online her på Irma.dk

Læs Krydderiet her

Hvad er julehjælp?

Mødrehjælpen giver hvert år julehjælp til udsatte børn og familier.

Alt for mange børn har ikke en jul at glæde sig, men ved at købe Irma Krydderiet er du med at til give udsatte børn en jul, som de kan glæde sig til. 

Den ene halvdel af de penge, Mødrehjælpen samler ind til julehjælp, gives i form af en kontooverførsel. Hver familie får 300 kr. til mad plus 100 kr. for hvert barn udover det første barn. Herudover får familien 400 kr. pr. barn til en julegave. 

Den anden halvdel af pengene, går til Mødrehjælpens langsigtede indsats og bidrager til, at de kan give rådgivning og hjælp til sårbare og udsatte børnefamilier, så de kan løse de bagvedliggende problemer, der er medvirkende årsager til, at der ikke er råd til for eksempel at fejre jul.

Læs Ann Christoffersens fortælling her
Nyheder

Et samarbejde fra hjertet

Fra Irma via kunsten til mødrehjælpen.

Læs mere her
Om Irma

Irma Krydderiet

Irma Krydderiet er vores salt og peber. Vi håber du vil lade madglæde inspirere dig

Oplev madglæden