Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Måltidsmarkedet

Genvejen til god og nem mad

Irmas økologiske måltider

Færdigretter og hurtig take-away har gennem tiden fået, et måske velbegrundet, ry for at være en tarvelig løsning. Men nu gør vi op med fortiden. Irmas økologiske måltider er god smag i hverdagen. Alle retterne er tilberedt fra bunden af økologiske grøntsager. Smør og Fløde er fra Thise Mejeri, kødet er fra Poppelgrisen og Thise&Ko, og mel og korn er fra Aurion.

Læs alt om varerne her

Meyers

Meyers kokke har lavet lille serie af middagsretter – velsmagende måltider lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der har travlt, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.

I Meyers er der ansat kokke fra hele verden, og det afspejler sig i deres middagsretter, som spænder lige fra den velkendte boller i karry til den sydamerikanske chili con carne og den indiske butterchicken.

Kokkene har altid gang i nye retter, så hold øje med Meyers middagsretter.

Lêlê

Måltiderne og maden har altid været samlingspunktet i familien Lê – det er her man mødes, samler op, diskuterer, genererer nye idéer, griner og afslutter. Det er altid omkring maden, at historierne tager sine begyndelser og slutninger, derfor har vi valgt at have det flettet ind i vores emballagedesign i sætningen:

“MÅLTIDER SMAGER BEDRE, NÅR VI SPISER SAMMEN”

 - Køb retterne i din lokale Irma fra uge 23

Se måltidsretterne fra Lêlê her

C-salater

Når du vælger en frisk salat fra C har vi gjort det besværlige arbejde for dig – og vælger du en af vores lækre C retter, er det hele faktisk klart og du skal blot varme det i ovnen.

På den måde får du tid til alle de andre ting, der fylder i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid. Gældende for alle C produkterne er nemlig, at de er lavet på friske råvarer af høj kvalitet.

C er din genvej til god mad.

Cofoco

Hos Cofoco er det kokke, der laver maden. Cofoco bruger kun køkkenmaskiner til det hårdeste arbejde – ellers laves alt andet i hånden i små portioner.

Smagen er det vigtigste og hænger uløseligt sammen med gode råvarer. Cofoco har revolutioneret madbranchen med stor gastronomi til små priser på restauranter, i takeaway-butikker og med færdigretter.

Hos os kan de lækre færdiretter fra Cofoco købes.

Nu til alle dagens måltider

Nu kan du også finde morgenmads- og frokostsløsninger i vores butikker. De er lige til at spise og lige til at tage med på farten, så du kan nå alt det, du skal.

Nemt og hurtigt kan du få god mad til alle dagens vigtigste måltider. Snup f.eks. en rawgrød på farten, hvis du kommer forbi en af følgende butikker:

Irma Valby Langgade 46

Irma Axelborg

Irma Vesterbrogade

Irma Industriens Hus

Irma Strandboulevarden

Irma Falkoner Plads

Irma Nørreport

Irma Østerport Station

Irma Rødovre Centrum

Irma Roskilde