Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lêlê

Du kan købe Lêlê i Irmas måltidsmarked

Vi har hentet madglæden til Irma fra Asien

Bag LêLê står familien Lê, som kom til Danmark i 1979.

Familiens gastronomiske rejse tog sin begyndelse i 1986, hvor de åbnede deres grillbar i Åbybro i Nordjylland. I 2003 valgte Lêerne at åbne et vietnamesisk gadekøkken i København, hvor maden mere var tro mod deres hjemegn, Sydvietnam, Sàigòn. Familien Lês gastronomiske baggrund, som udtrykt i LêLês produkter, er forfinet gennem 3 generationer.

Det startede med opskriftoverleveringen fra mormoren til moren, som så overleverede til datteren Anh Lê, som idag er overordnet produktansvarlig smagsmæssigt. Familien Lês opskrifter repræsenterer mødet mellem det raffinerede franske og det krydrede, friske og saftige vietnamesiske køkken med masser af grøntsager og urter. I dag er LêLês mad tilgængelig fra familiens gadekøkkener, deres foodtruck, deres restaurant og nu i Irma. 

 

Æren er stor, fås kun i Irma

Måltidet er og bliver samlingspunktet hos familien Lê, og vi har altid ment, at maden smager bedre, når vi spiser sammen. Men at finde tid til at lave sund og velsmagende mad og samle familien om middagsbordet kan være svært i en travl hverdag.

Derfor lancerer vi nu et udvalg af LêLês gryderetter og salater i Irma. Retterne er lavet med inspiration i det traditionelle vietnamesiske gadekøkken, efter de samme populære opskrifter som familien Lê selv bruger på LêLê-restauranterne, hvilket sikrer en autentisk vietnamesisk smagsoplevelse afstemt til nordiske smagsløg.

Gryderetterne skal blot varmes før spisning. Det har derfor aldrig været lettere at få LêLês favoritter med hjem på middagsbordet. Nemt og hurtig uden at gå på kompromis med saft, kraft og velsmag.

Retter til enhvers smagsløg

Gryderetter
LêLês færdigretter er lavet sous vide, hvilket sikrer at retterne bevarer den godesmag, og råvarerne bibeholder saft, kraft og naturlige næringsstoffer. Alle retter kommer med ris, som ligeledes er tilberedt sous vide, så de er perfekt kogt.

Karrykalkun
I denne vietnamesiske gadekøkkenklassiker skaber det sødmefulde kalkunkød, den milde karry og de al dente kogte grøntsager en rund og lækker smagsoplevelse, som kan nydes af både børn og voksne.

Vietnamesiske kødboller
Kombinationen af de krydrede vietnamesiske kødboller og den stærke tomatsovs lavet på chili og søde tomater giver en ret med en god, kraftig smag som balancerer mellem det søde og det spicy.

Oksekødsragout
Vietnam møder Frankrig i denne krydrede simreret. De møre stykker oksekød er langtidsbraiseret med ingefær, frisk chili og hvidløg hvilket giver dybde og aroma. Comfortfood har aldrig været nemmere!

Salater

LêLês salater er lavet af friske råvarer helt fra bunden og indeholder, efter vietnamesisk forskrift, enten fisk eller kød garneret med masser af friske krydderurter. Alle salater er grab’n’go-retter, hvilket gør dem til den perfekte frokost til dig, der er på farten.

Nudelsalat med laks
Denne salat består af stegt laks med ristet sesam og masser af sprøde grøntsager på en bund af hvedenudler. Hertil en sød/salt dressing lavet på tamarindejuice, fiskesauce og sesamolie.

Nudelsalat med oksekød
En rigtig frokostsalat hvor tynde skiver oksekød får selskab af sprøde grøntsager,friske urter og ristede løg. Hertil en spicy dressing af rødvinseddike, Sriracha chilisauce, lime og friterede skalotteløg

Kyllingesalat
I denne salat får karamelliseret pulled chicken modspil af fintsnittede grønne æbler og sprød spidskål. Hertil friskhakket mynte og persille samt en dressing med ingefær, hvidløg og fiskesauce og ristet sesam.

 

irmapigen

Stadig sulten? Så giv dig i kast med Lêlê fra bunden

Opskrift

Banh mi

Opskrift

Spicy svinekød med risnudelsalat