Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

De allergivenlige

Når fire veninder går sammen i køkkenet skabes der allergivenlig madglæde

Allergivenlig madglæde

Heidi Julius Schnoor var vært for ”allergi-klubben” – fire kvinder, der alle har arbejdet på Klinik for Allergi på Gentofte Hospital. De har brugt deres faglige baggrund til at eksperimentere med mad uden mælk, gluten, æg og nødder – også selvom de ikke selv lider af allergi. De har her sammensat en ”hypopollenkrydsreagerendemenu”.

Mange, som lider af høfeber – pollenallergi over for birk, græs og bynke – vil ofte også reagere på bestemte fødevarer. Og det er der taget hensyn til i denne menu – som er lækker og indbydende for alle.

Om madklubben

Hvem: Madklub for allergi-kollegerne

Hvor: Frederiksberg

Madklub siden: 2014

Hvem var til stede: Heidi, Marianne, Mia og Majbrit

irmapigen

De retter som allergi-madklubben lavede

Opskrift

Sprøde jordskokker med avokadodip med rødbedeshot

Opskrift

Grøntkålssalat

Opskrift

Græskarkage med pærer