Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bestil din nytårsmenu

Bestil online inden d. 27. december og hent i din lokale Irma d. 31. december 2019.

Smagen er en fest

Dette års nytårsmenu er Irmas første.

Vi har gjort os umage, og sammen med kokken Carsten Kyster har vi udvalgt de særligt gode råvarer fra vores bedste leverandører. Det er blevet til en 4-retters menu skabt med maksimal kærlighed til sæson og god smag.Og tilberedt så den kræver minimalt af dig. 

Bestil online inden d. 27. december og hent i din lokale Irma d. 31. december 2019. 

Begrænset antal 

Flot menu. Helt enkelt.

Appetizers
Sprød Iberico-gris med shiso-blade og solbærpulver.

Lobster roll med chili drops og ærteskud.

Forret
Spice-røget laks på tærtebund med calamansi-creme og edamamebønner.

Hovedret
Thise oksemørbrad og røget Poppel-gris.
Hertil ponzu-sauce, svamperavioli og share grønt.

Dessert
Citrusdrøm med yuzu, passionsfrugt bavarois og citronmousse.


Bestil menuen her
irmapigen

Sådan gør du

irmapigen

Sommelierens bud på vine til Irmas nytårsmenu

Vin

Til appetizerne

Joseph Perrier Brut, Champagne, Frankrig

Læs mere om champagnen
Vin

Til forretten

Domaine Chartron, Rully Montmorin, Frankrig

Læs mere om vinen
Vin

Til hovedretten

Chateau La Commanderie Cru Bourgeois, Saint Estephe, Frankrig

Læs mere om vinen
Vin

Til desserten

Chateau Roumieu, Sauternes, Frankrig

Læs mere om vinen