Lad propperne springe til et bragende godt nytår…
Irma melder sig i koret og siger tak for året der gik. Men først til alt det, der skal dækkes op med til den store finaleaften…
Gå på opdagelse i alle vores oskrifter og lad dig inspirere til nytårsmenuen - årets bedste middag.
Skal der være fest? Så skal der være skaldyr. Det passer godt til nytåret. Til champagnen. Til den højtidelige stemning. Og som afslutning på julemåneden. Her får du inspiration til skaldyrsmiddag for alle sanser.
Michael Stenholt fra restaurant Musling ved Torvehallerne i København viser herunder, hvordan man åbner østers - og giver også flere tips til hummer og blåmuslinger. God fornøjelse!
Se med når Irma guider dig igennem åbning af østers, håndtering af en hummer, perfekte drinks, tips til kransekagen og selvfølgelig vores bedste råd til valg af champagne. Så er du sikker på, at årets sidste aftens bliver et brag.
Kransekagen er både festlig og fantastisk. Faktisk er det synd, at vi kun spiser den på årets sidste aften - eller første dag, om du vil.
I Irma sætter vi en ære i at levere den bedste kvalitet. Derfor har vi allieret os med en af de bedste kransekagebagere: Reinh van Hauen, der sørger for friskbagt kransekage til Irma. Lad os skåle og lad kransekagen stråle.
Find opskriften på nytårs kagen 2016 her