Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Snack ordentligt

Bare lidt sundere i dag end i går

Snack løs!

At snacke er ikke svært. Det er faktisk ret nemt. Men at snacke ordentligt er straks en helt anden sag. Det er ikke altid gulerødder, skyr og tørretfrugt som falder os først ind. Men blot fordi, at vi vil gøre snacking sundt, og ordentligt, betyder det bestemt ikke at være kedeligt og usundt. Læs med her på siden, og lad Irma inspirerer dig til næste gang, du skal snacke.

irmapigen

Køb de gode snacks hos Irma

Irmas økologiske Ingefærshots

Irmas økologiske ingefærshots er udviklet i samarbejde med Morten Heiberg. Du kan vælge mellem rødbede, gulerod og tranebær. Eller den klassiske med sød æblemost.

Tag et shot og få et boost alle gode gange tre dagligt.

Grød "to go"

Ud med cupnoddles og ind med instant grød. Du skal blot hælde kogende vang i bægeret og lader den trække et par minutter. Derefter rører du rundt og tilføjer til sidst toppings fra top-bægeret.

Læs mere om Grød i Irma her

Irmas økologiske edamamebønner

Dæk en skålfuld økologiske edamamebønner med vand og lad dem trække et par minutter. Hæld vandet fra og vend bønnerne med citronsaft, lidt citronskal og godt, groft salt. Voila, din grønne snack er klar.

IRMA NYHED

Thise økologisk pause

Hvorfor ikke kombinerer den lille snacking med en dejlig pause? Måske det er tanken bag navnet, på dette mellemmåltid? Den syrnet mælk er toppet med rugbrødsknas, som blandt andet indeholder rugbrød, havregryn, ris og lidt frysetørret rødbede. Det er sundt og mættende - både morgen, middag og aften

 

irmapigen

Snack løs hjemme i køkkenet

Opskrift

Tomatdip til grøntsager