Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sejl & Smag med Irma

Under festivalen kan du komme ud og sejle en tur i Irma-svanerne på søen, og få et unikt indblik i en iværksætternes rejse og samtidig smage på deres innovative produkter.

Banana CPH

Banana CPH producerer banan softice uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Christian vil fortælle om deres rejse, lige fra hvordan de kom på idéen til hvor langt de er kommet i dag.

Læs mere om Banana CPH

Kødbyens Is

Kødbyens Is producerer økologiske og håndlavede gourmet is. Karsten vil fortælle, om hans idé om at lave is med færre tilsætningsstoffer men med mere æstetik.

Læs mere om Kødbyens Is

Blid

Blid producerer økologisk og fermenteret lav-alkoholiske drikke med naturlige bobler. Luise vil fortælle om hendes oplevelse af at være start-up virksomhed i Danmark, og årsagen til at hun har holdt fast i sin idé.

Fonda CPH

Fonda CPH producerer vegansk fondpacho. Martine vil fortælle om hvordan man kan minimere madspil hos landmændene ved at lave fond og gøre en forskel lokalt og for fremtidens fødevarefremstilling.

Københavns Kombucha

Københavns Kombucha producerer non-alkoholisk kombucha med bobler, der er udvundet på naturlig fermenteret te. Louise vil fortælle om rejsen fra at begå sig i et pulserende erhvervsliv til et liv som passioneret iværksætter med et produkt, der er finalist til ’Sol over Gudhjem’-prisen.

Planteslagterne

Planteslagterne producerer plantebaserede alternativer til kød af rene råvarer. Emil vil fortælle om det plantebaserede sprogbrug i Danmark, forståelsen af sundhed og om hvordan man kan gøre den generelle snak om plantebaseret mindre radikalt og mere jordnært.

Seaman

Seaman producerer bæredygtige tangchips, der er rige på protein og uden E-numre. Heine vil fortælle om hans kamp for ikke blot at være et nyt fødevarebrand, men også at kunne bruge humor til at oplyse og gøre godt for både havet og miljøet.

The Syrup Company

The Syrup Company producerer organisk sirup med god smag, der hjælper kunder med at drive deres drikkevarevirksomheder på en mere bæredygtig og omkostningseffektiv måde. Siruppen kan både bruges i alkoholiske og non-alkoholiske drikke. Patrik vil udfordre hans gæsters smag med omhyggeligt udvalgte drinks.

Vera Mexicana

Vera Mexicana producerer mexicanske produkter, såsom chilisauce og tørrede chilier i tæt samarbejde med lokale bønder i Mexico. Søren vil give en introduktion til Mexicos univers af chilier og give mulighed for at smage på de forskellige typer.